Poterbujem nejakým jednoduchým spôsobom navodiť dojem pokazeného respektíve prázdného (Bez systemu) disku. Viete tak ako ked zapnete pocitac a na disku nieje system, objavi sa hlásenie: No system, Insert system disk a press any key. Alebo tak nejako ale tak aby som to jednoducho vratil do povodného stavu. Nie novou inštaláciou Windows. Poradíte mi nejako? Ďakujem
Aky mas disk ??? lebo je taky program kde formatuje cely disk v DOSE pecka a este ti odstrani aj chybne sekcie ale musis povedat aky mas disk Maxtor ?alebo iny ?
BRM:Vyskusal som odpojenie disku v biose. Nie je to to prave orechove.Diki za radu.
LuKKas: ja nechcem formatovať disk ani opravovať vadne sektory. ten pocitac je nový a zatial som nezistoval od akeho vyrobcu tam je disk, prepač.Dik.
trion napísal:ako to myslis, ze mas opacne? Najprv Win a v nom Linux? Ako sa to da sparavit?
no mas dve moznosti
vmware for windows alebo virtualpc od MS - uz je free..
ja pouzivam ten od MS, dal som si zdielanu sietovku a pingnem, sa na linux z celej siete...super vec na testovanie a ani mi to nejak nezatazuje pc
Pozerám že moja tema sa dosť rozvinula. Trošku dlhšie som bol mimo, Testoval som ten new Notas. Práca deti idem do 1 ročnika informatik a tak podobne no nemám vela casu sledovat vase rady. velmi pekne dakujem postupne to všetko vyskusam. Dik