18rocny a stale bez vztahu
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
18rocny a stale bez vztahu
Caute chalani mam taky problem
mam uz 18 rokov a este som nechodil s babou skratka nic.Neviem cim to je, vyzor nie je az taky najhorsi v skole sa baby obzeraju sem tam
ale horise je to asi s mojou povahou som maximalne hanblivy
tak chalani poradte mi nieco
a na disky nechodievam skoro vobec.............,lebo v tom nasom meste
tak chalani da sa mne nejak pomoct no ja si myslim ze NIE 
Re: BIG HELP
mno, ja som na tom tak isto...len ja nechodím nie že skoro vôbec na disky ale vôbec.
prečítaj si niečo tu....keď si nájdeš čo i len lepšiu kamarátku tak to môžeš použiť. http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57008&start=0
prečítaj si niečo tu....keď si nájdeš čo i len lepšiu kamarátku tak to môžeš použiť. http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57008&start=0
Riesenie je uz popisane v niektorom z prispevkov. Ide o to aby si bol uvolneny , vesely a sebavedomy. Ide o to uputat dievca . Ak si ticho ziadna si ta nevsimne. Celkom dobre je to popisane na stranke na stranke . Proste musi z teba srsat caro osobnosti. Pozri tuto stranku a uvidis co robis zle...
Kód: Vybrať všetko
www.qark.net-
last_knight
Light Professional
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
noooo dikes chalani..........................fakt neviem v com je chyba zas nehovorim ze som nejaky James Bond ale zas nie som skaredy napriklad co si z babamy pisem cez net vsetky ze si zlaty tak nefim
ale zas co pozeram pary tak viac menej v dnesnej dobe ani o krasu nejde :oops:co vidim niektorych chalanov ake maju kocky

-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
noo sak a v skole je dost bab ktore sa sem tam pozru teda ak sa nemylim dvaju najavo zaujemcolo napísal:No vidis ved sam hovoris ze cez net ti to ide . Pouzi vsetok sarm co davas v pokecoch do rozhovorov v beznom zivote a pojde to. Len treba skusat vzdy a vsade. Je to ako v loterii - ked si nekupis los, necakaj ze vyhras. A ni tam nevyhrava kazdy los....
Nemaj boja,sak ono to pride aj samo a bez rad.
Bud sam sebou a urcite si ta vsimne baba ktora bude stat za vazny vstah.Si myslis ze chalani co striedaju jednu za druhou to budu mat pozdejsie lachke? Aj ked s tym uz prestanu,este dlho (urcite dlksie ako tebe bez povesti SKUNICKAR) im bude trvat zakial si ziskaju aj spravnu kocku.
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
kapor domaci
Amateur
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
jednoducho ti poviem ze ked mas takyto problem daj si pokecnika(pokec/azet.sk a napis dakej z tvojho mesta a povec ze stretneme sa ?
alebo ked sa takto hambis najlepsie je si vyjst s takou co sa nehambi co bude kecat..lebo ked pojdete dvaja hambilivy tak to bude trapas
ver mi..este lepsie by bolo ist s dakym kamosom a zohnat zo 3 baby..ale musi to byt ukecany chalan co to umi s babami.....a potom to bude ok