barcica napísal:akoze ja som si tento film stiahla lebo do kina so mnou nikto nechcel ist...ale mne sa to celkom lubilo....bolo to dobre...takze celkom odporucam
Paul napísal:Videli ste druhú časť ?
Ráno vyšiel DVDSCR od ViTE...
pozrel som si sample.. jak som sa zlakol
Ja som vedel co ma caka ked budem pozerat tento film, nie je to jediny horor takehoto typu krvakov a v mojom rebricku krvavych filmov patri medzi tie lepsie ( prve miesto patri jednotke Texaskeho masakru).
Ono každému sa páči niečo iné, osobne by som dvojke dal tak 80%, max. 85%. Určite ale budú aj takí ktorí napíšu že to bol úplný odpad. (ako napr. na CSFD)
Ráno vyšiel DVDSCR od ViTE, tak som stiahol, dobrá kvalita až na tie "copyrighty" ktoré sa počas sledovania objavia.
Samotný film je super, hádam ešte lepší ako jednotka, naozaj vrelo odporúčam priaznivcom hororov-krvákov.
videl som cam verziu... kvalita obrazu aj zvuku totalne na kkt... ale co uz... je to podla mna tak asi ze dvojka 40% jednotka 60%.. jednotka bola lepsia...
Ráno vyšiel DVDSCR od ViTE, tak som stiahol, dobrá kvalita až na tie "copyrighty" ktoré sa počas sledovania objavia.
Samotný film je super, hádam ešte lepší ako jednotka, naozaj vrelo odporúčam priaznivcom hororov-krvákov.
a na akej stranke si to stiahol, rad by som si to pozrel
R1k1nko napísal:no cekol som 2 a ta zena na zaciatku co rodila som mal dost
oni tie zeny vyuzivaju na to aby ich len nabuchali a potom im porodili spatne decko... no a potom ich zabiju... pekne jej tam slahol ten nozik ci co to bolo dpc.. fuj.. nexcel by som
videl som jednotku a nemam to zaujem znova vidiet.. ved to bolo ako 1000000 dalsich filmov.. furt rovnaky princip... stale o tom istom
ROZDELME SA!!!! to milujem ked to povedia
...
mne sa osobne pacil film house of 1000 corpses... odporucujem! pozrite si to
Tak dnes som si konecne pozrel dvojku, je jasne ze to s krvou v tychto filmoch je prehnane ale ked sa mu zacala sparat v mozgu .. jednotka bola jednoznacne lepsia