18rocny a stale bez vztahu
-
kapor domaci
Amateur
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
BOUCHNIMNEAJATEZABIJU
Novice
Tak tak... Ale bacha! Zevraj pisu ze si mily. To je sice fajn, ale HLAVNE ziadnej ak ju chces nerad v jej osobnych problemoch. Potom ta zacnu brat ako najlepsiu kamaradku a spat s najlepsou kamaradkou nechce asi ziadna normalna zenska...hocico napísal:Aj ked s tym uz prestanu,este dlho (urcite dlksie ako tebe bez povesti SKUNICKAR) im bude trvat zakial si ziskaju aj spravnu kocku.
-
qwerty-xyz
Re: 18rocny a stale bez vztahu
si stiahni e-book "jak na holky" je tam asi 74 clankov....z toho kazdy ma v priemere tri-styri strany....a tam je vsetko.... alebo pozri www.qark.net .....stamad su tie clanky.....GENTEL.JUNIOR napísal:Caute chalani mam taky problemmam uz 18 rokov a este som nechodil s babou skratka nic.Neviem cim to je, vyzor nie je az taky najhorsi v skole sa baby obzeraju sem tam
ale horise je to asi s mojou povahou som maximalne hanblivy
tak chalani poradte mi nieco
a na disky nechodievam skoro vobec.............,lebo v tom nasom meste
![]()
tak chalani da sa mne nejak pomoct no ja si myslim ze NIE
-
qwerty-xyz
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Som na tom podobne ako ty ... len ja mam 17 a nevyzeram najlepsie ... horze je ze o to ani tak nejde ... ide o to ze aj ked kecam s dievcatom tak potim take blbosti ze ju hned odplasimGENTEL.JUNIOR napísal:Caute chalani mam taky problemmam uz 18 rokov a este som nechodil s babou skratka nic.Neviem cim to je, vyzor nie je az taky najhorsi v skole sa baby obzeraju sem tam
ale horise je to asi s mojou povahou som maximalne hanblivy
tak chalani poradte mi nieco
a na disky nechodievam skoro vobec.............,lebo v tom nasom meste
![]()
tak chalani da sa mne nejak pomoct no ja si myslim ze NIE
Tak nesmies trepat blbosti a bude o.kmiki690 napísal:Som na tom podobne ako ty ... len ja mam 17 a nevyzeram najlepsie ... horze je ze o to ani tak nejde ... ide o to ze aj ked kecam s dievcatom tak potim take blbosti ze ju hned odplasim
ja skončím vždy tam, kde je jej už jasné že po nej idem....ona sa potom tvári akoby ma nepoznala....to ma dokáže tak vytočiť....prečo ja somár vždy takto skončím?!.....a nechcem počuť odpovede typu "lebo si somár" 
Niekto pise ze v 18 este nemal babu a potom niekto kto ma 15 tu dobre ze nenarieka. Chlapci sa uvedomte, vo vasom veku to nie je nic nenormalne preboha. A predsa sa nebudete tahat s hocijakou babou, lebo vsetci kamarati uz maju.
Ja mam 26 a s babou som nechodil par rokov a tazku hlavu si z toho nerobim, to vsetko pride znovu.
Ja mam 26 a s babou som nechodil par rokov a tazku hlavu si z toho nerobim, to vsetko pride znovu.