Slovakia vs Russia Le parkour

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktory sa vam viac pacil? Ale uprimne

Slovensky
2
7%
Rusky
28
93%

Celkom hlasov: 30

IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Slovakia vs Russia Le parkour

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Slovensky:

Kód: Vybrať všetko

http://video.google.com/videoplay?docid=-7532858729676325649&q=slovakia+le+parkour

Rusky:

http://video.google.com/videoplay?docid=515642196227308929&q=le+parkour
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

prepac ale to co robil ten slovak neni Le parkour ale nejaky chaby pokus. Ako fakt dost hanba :/.

k tomu ruskemu. Je to jedno z najrozsirenejsich videi na nete, neviem naco to sem hadezes na porovnanie. To je ako keby si porovnaval 2advanced s nejakou strankou co spravilo 10 rocne dieta vo frontpagy aleob firstpage 2000 a ma ju hostovanu na szm, alebo wz.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

uplink napísal:prepac ale to co robil ten slovak neni Le parkour ale nejaky chaby pokus. Ako fakt dost hanba :/.

k tomu ruskemu. Je to jedno z najrozsirenejsich videi na nete, neviem naco to sem hadezes na porovnanie. To je ako keby si porovnaval 2advanced s nejakou strankou co spravilo 10 rocne dieta vo frontpagy aleob firstpage 2000 a ma ju hostovanu na szm, alebo wz.
suhlasim uplne s tebou to sa vobec neda porovnavat ale ked uz tak tak tern rusky je na vyssej urovni
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

no jo neni co porovnavat. Ty ludia z Ruska to robia jednak už dlhšie a jednak na prof. úrovni.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ako povedal Uplink. nie je co porovnavat
ps: toho chalana mam na videu (len nejake kratke shoty) a fakt nic moc
co predvadzal by zvladla vacsina z nas :!:
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

last_knight napísal:ako povedal Uplink. nie je co porovnavat
ps: toho chalana mam na videu (len nejake kratke shoty) a fakt nic moc
co predvadzal by zvladla vacsina z nas :!:
sa bal ze spadne :o
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

ten slovensky vyzera byt na dobrej ceste, ale este nema ten rytmus prekonavania prekazok, pred zabradlim spomaloval, ked tam liezol po stene tak to vyzeralo ako keby som to robil ja :) Ten Rus mal vsetky prvky pekne zladene, bolo to rychle a vyborne sa na to pozera.
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

GothaR: Ty si nevedel, ze to ruske je improvizovane, prestrihane? Vlastne oni zrobili aspon tri zlozite sceny a ked sa chlapcom pacila ta tretia, tak ju tam dali.. z preskakovania skoly zrobili styri, a mohla sa im pacit druha... kdezto na slovensku sa robi na prvy smrnc..

je to na dobrej ceste, ale aj tak parkour neuznavam, raz som kvoli jednemu volal policiu lebo rozbil okno dedkovi :D jak liezol
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

hmm could nex sa vyzna :lol: No po 1 . Zakladat topic "rus" vs sk PK je trosku dost .. prinajmensom ftipne.. Po druhe su to chalani z litvy co je hore vedla polska napravo pri lotyssku takze ziadny rusky parkour.. Po tretie chalani su trosku skusenejsi a skacu nejaky ten rok .. Kdezto hento video hore uvedene (sk) su amateri..(ne ze by skakali zle ale v porovnani z DC) takze tak..Ked uz davas do zrovnania Sk_scenu tak aspon nieco ako Team SX,Bad Company,PAnthers a podobne .. (top su slovenske Crew,parkourove na velmi slusnej urovni) Takze asi tak
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

CouldNEX to sa vazne neda porovnat preboha ... vsak to co predviedol slovensky , take nieco sme robili vsetci ako chlapci ...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Le Parkour beham uz dlhsie, na urovni tych rusakov urcite nejsom, ale zato som urcite lepsi ako ten slovak. Jednoznacne to ruske je lepsie. Ale je to dost blbe porovnanie, lebo poznam par chalanov zo slovenska, ktory by sa kludne mohli rovnat tomu rusovy.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nemyslim si že hento, čo tam ten chalanisko od nás predvádzal bol Le-Parkour v pravom slova zmysle. To boli možno trocha lepšie skoky. Mám kamaráta, čo robí Parkour v Blave a bolo to asi na takej úrovni ako ten rusák :? Ale podľa týchto videí by som RUS a SVK Le-Parkour určite neporovnával.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

fakticky sa to neda.
Ved ten slovak proste nic. proste total suche, ale ty rusaci, no klobuk dole.
Ja by som sa 100x strepal, a asi by ma nik nedal dokopy. :lol:
Nahodou nemate dake video z SK, co by sa dalo porovnavat s tym ruskym?
Toto ako jednoznacne ten chlapcek este musi hooodne trenovat :?
vvw
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

hmm

Príspevok od používateľa vvw »

[quote="CouldNEX"]Slovensky:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7532858729676325649&q=slovakia+le+parkour
:D :lol: :shock: :lol:
...tak toto teda nie... to je hadam len zo srandy nazvane 'le parkour' ???
...nie, nie ...to prosim niekto zmazte toto hlasovanie !!!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

trosku opravim - vid moj avatar(zjednoduseny znak cesty z japonciny - urban free flow ho zacal pouzivat ako znak pre lpk a ujalo sa to), takze nejaku tu dobu uz skacem - tak za 1) ten chalan nieje az taky zly - ale robil iba vaulty - ziadne flipy a ziadny flow - bolo to suche a mozem povedat,ze ja by som asi spravil lepsie vidko...

ad dvinsk clan - oprava - ani rusko, ani litva ale LOTYSSKO... myslim,ze chalani su povodom rusi ale ziju a skacu v lotyssku.. to vidko je velmi zname a vidno,ze hlavny predstavitel na sebe maka dlho a ma to dobre zvladnute, ale musia sa mu pripisat aj trosku samovrazedne sklony :D ... ale inak tam mal pekne zvladnuty flow(kombinacia trikov v jednom ucelenom pohybe-vpodstate) a perfektne namakane flipy - ale to uz nieje prave lpk - to je hlavne pre paradicku - na zdolavanie prekazok - o com vlastne lpk je staci bohate to,co predvadzal ten chalan zo slovenska - tot vsio..
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Lord PROXI napísal:fakticky sa to neda.
Ved ten slovak proste nic. proste total suche, ale ty rusaci, no klobuk dole.
Ja by som sa 100x strepal, a asi by ma nik nedal dokopy. :lol:
Nahodou nemate dake video z SK, co by sa dalo porovnavat s tym ruskym?
Toto ako jednozna, musim pohladatcne ten chlapcek este musi hooodne trenovat :?
fuu, musim pohladat, uvidim na disku som nasiel iba toho chalana, pozriem este nieco, ale neslubujem :)
Maki
Darca
Darca

osobne som nevidel ziadne slovenske vidko ktore by sa mohlo porovnavat - ale ak ste videli relaciu reflex na markize ked tam bola reportaz o LPK tak tam to bolo fakt velmi pekne co predvadzali Natalia,Vlado a Zirus z TeamuSX - bola to velmi kvalitna reportaz,kde poskakali, pokecali atd... a hlavne to bolo zo sidliska kde vpodstate byvam - Sasova v BB rullz... bohuzial sa mi to uz nepodarilo najst v archive markizy :(
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

Maki napísal:osobne som nevidel ziadne slovenske vidko ktore by sa mohlo porovnavat - ale ak ste videli relaciu reflex na markize ked tam bola reportaz o LPK tak tam to bolo fakt velmi pekne co predvadzali Natalia,Vlado a Zirus z TeamuSX - bola to velmi kvalitna reportaz,kde poskakali, pokecali atd... a hlavne to bolo zo sidliska kde vpodstate byvam - Sasova v BB rullz... bohuzial sa mi to uz nepodarilo najst v archive markizy :(
http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383d ... 9383v=7035

// este aby nestacilo http://www.parkour.sk/vids/fluid_in_space.wmv
BTW. vsetko je na webe :wink: http://www.parkour.sk
Maki
Darca
Darca

ten link som sem hodit kludne mohol,ale nedal som,lebo mi rano nefungoval a nefunguje mi ani teraz :( - skoda,lebo je to dobra reportaz
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa IgiPoP »

Maki napísal:ten link som sem hodit kludne mohol,ale nedal som,lebo mi rano nefungoval a nefunguje mi ani teraz :( - skoda,lebo je to dobra reportaz
no ja neviem ako na to klikas, ale mne to islo vtedy a ide mi to stale, ci uz v FF alebo v IE. tak potom problem je niekde inde. :wink:
Napísať odpoveď