caute chalani , neviete mi prosim vas poradit ako sa dostat do BIOSu?
Mam nasledovny problem pri spustani kompu (mam win XP) mi neukaze nic . Hned z ciernej obrazovky skoci na startovacku XP . Uz som skusil pri starte vsetky rozne tlacitka ale nic .
notebook? zostava?
pravdepodobne DEL ako bolo písané, ale záleží od výrobcu, tak kým viac nenapíšeš nemôžme ti presnejšie poradiť. Ale skús stláčať del až kým sa niečo nebude diať.
na niektorych doskach sa pri stlaceni Pause-Break zastavila inicializacia pc, skus to stlacat mozno ze uvidis aspon nieco z vypisu biosu, pokracovalo sa Enterom.
balkymotor napísal:na niektorych doskach sa pri stlaceni Pause-Break zastavila inicializacia pc, skus to stlacat mozno ze uvidis aspon nieco z vypisu biosu, pokracovalo sa Enterom.
VAMPirka napísal: caute chalani , neviete mi prosim vas poradit ako sa dostat do BIOSu?
Mam nasledovny problem pri spustani kompu (mam win XP) mi neukaze nic . Hned z ciernej obrazovky skoci na startovacku XP . Uz som skusil pri starte vsetky rozne tlacitka ale nic .
audiotrack napísal:a nemáš náhodou USB klávesnicu? lebo potom nechápem prečo by to nemalo ísť..
ja som sa raz stretol s klavesnicou ktora mala klasik tlacidla F1 - F12 pouzite ako multimedialne a uz dokonca v biose ich nedetekoval inac ako so stlacenym FN + prislusne f ko... tiez som si lamal hlavu preco to nejde a bolo to nakoniec tymto...
dufam ze som to moc nezamotal...
jo a popripade fakt skus inu klavesnicu nikdy nevis v com to moze byt
VAMPirka napísal:vdaka uz som na to prisiel dost mi pomohlo to pause , musel som vycihat spravny moment pri zapnutom monitore ale ciernej obrazovke a ficalo to
ahoj.citala som nejake odporucenie jednemu chalanovi a chcela by soms a opytat aka je ta kniha ktoru si treba zadovazit aby som sa dostala na pravo...som este tretiacka, ale myslim, ze bude dobre sa uz priravit...od kamarata mam jednu taku velku bielu knihu ´´zbierka okruhu otazok na prijimacie skusky´´ a neviem ci je to ta na, ktoru myslis.