a na Nightwish
Na akych koncertoch ste boli?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak ja pridam moje tothorocne koncerty:
no, moznoze to v mojom veku vyznie celkom vtipne, ale ja som bola teraz v juni v londyne na reunion koncerte Take That. (to si vacsina vas -nast rocnych uz nepamata, a kto si pamata, tak klobuk dole). Bolo tam 60 000 ludi a uplne super atmoska. Bolo to ich prve turne po rozpade po 10 rokoch, a ja kedze som pred 10 rokmi bola najvacsia pubertacka a najvacsia fanynka, tak som si to nenechala ujst
ale bolo to uuuuuplne vypredane turne.
Tiez som bola toto leto na miniaturnom koncerte Jamesa Blunta v Prahe, v prvom rade
a dokonca som si s jamesom podala ruku.... how sweet 
no, moznoze to v mojom veku vyznie celkom vtipne, ale ja som bola teraz v juni v londyne na reunion koncerte Take That. (to si vacsina vas -nast rocnych uz nepamata, a kto si pamata, tak klobuk dole). Bolo tam 60 000 ludi a uplne super atmoska. Bolo to ich prve turne po rozpade po 10 rokoch, a ja kedze som pred 10 rokmi bola najvacsia pubertacka a najvacsia fanynka, tak som si to nenechala ujst
Tiez som bola toto leto na miniaturnom koncerte Jamesa Blunta v Prahe, v prvom rade
-
seth82
Darca
heh...ja som na 10.10 zabookoval listky mne a kamosom na Orson, hraju v Leeds University...Neviem ci tato skupina niekomu nieco doma hovori, ale tuna sa to hra o 106 a su fakt super...Plus rozmyslem nad Lord Of The Dance v Manchestri, nie tych co boli u nas ale tych prvotriednych na cele s Michaelom Flatleym...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zuzkazuzka
VIP
ten lord of the dance urcite chod. ja som bola minuly rok v londyne na riverdance a uplne ma to dostalo. fakt ze super kvalita. neskutocny zazitok a vrelo odporucam!seth82 napísal:heh...ja som na 10.10 zabookoval listky mne a kamosom na Orson, hraju v Leeds University...Neviem ci tato skupina niekomu nieco doma hovori, ale tuna sa to hra o 106 a su fakt super...Plus rozmyslem nad Lord Of The Dance v Manchestri, nie tych co boli u nas ale tych prvotriednych na cele s Michaelom Flatleym...
-
zvonenie33
Light Professional
Takže najlepší koncert, na ktorom som bol a ktorý už asi nič neprebije (možno ak by som sa dostal na blackmore's night) je koncert Deep Purplov v Ostrave... potom super bol aj Chris Norman (ex-Smookie) a potom veľa slovenských kapiel som videl na Rockovom zábere (oravský festival - ale aj zo slávnejšími SK/CZ kapelami... napr. arakain, desmod, gladiátor atď... a boli tam aj skvelé revival kapely - AC/DC, RHChP, Kiss, Kabát...)