TOKIO HOTEL
-
Pantagruel
Star
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som ho nepodplatil,ani som ju nevybavoval...MurphY napísal:lebo su to prije*** 15 rocne decka ? omg a urcite ty si podplatil hojka nech ti da reklamu na web ? heheooomgggKód: Vybrať všetko
www.th-music.blog.cz
-
Skrewdriver
Light Expert
nemusim ich ale jedno im musite uznat je tu o nich aspon 200 prispevkov, vysvihli sa z garaze na prve miesta hitparad(neviem ako ale je to tak), a pozna ich min cela europa chcel by som vediet ako sa im podarilo dostat sa na spicu. Mnoho garazovych kapiel nikdy neuvidi kameru ne ze videoklip alebo hitparady 
-
audiotrack
VIP
-
p4ra
Redeemer
To nespochybnujem. Ze tam neklikam - o tom snad nemusim ani hovorit. Ale poukazoval som skor na to, ze niekto vobec:audiotrack napísal:každý má iné záujmy, názory.. niekomu sa páčia iným nie. Je sloboda prejavu, keď to chcú financovať, nikto im nebude brániť. A ty keď ich nemusíš, tak tam neklikaj
1. vyhodi prachy za taky spatny web a jeho naslednu reklamu
2. ze si da vobec namahu taku blbost zrealizovat
Ale budiz. Aspon sa hojko-ovi nazbiera na hosting. Keep up good work.
na spravenie BLOGU nepotrebuješ žiadnu námahu...a keď má autor toho blogu (nekukal som ten blog, ale z toho o akú skupinu sa v ňom podľa názvu jedná usudzujem, že to bola 12. ročná baba) dostatok peňazí, nech ich míňa...p4ra napísal:2. ze si da vobec namahu taku blbost zrealizovat
btw...ten čo zaplatil tú reklamu...pošli mi súkromnú správu a dohodneme sa...mám jeden celkom dobre navštevovaný blog...spravím ti dobrú cenu za reklamu, ktorú tam môžem vycapiť