Corgon Liga
Corgon Liga
ako hodnotite prve kolo corgon ligy ? podla mna v pohode, ved Kosice pobili artmediu 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
My sme schytali v Ruzomberku ale mne to nevadi. Hrali sme krajsi futbal ako minulu sezonu, sancu dostali mladi. Troska menej smoly a z mnozstva sanci sme mohli dat gol a zapas by bol iny. Ale ako hovorim, nestazujem sa.
Vyhru Kosic som cakal, Artmedia dost upada. Senec podobne ako mi doplatil na nepremienanie sanci. Slovan nenadchol futbalovo ale bojovnostou, sice proti velmi slabemu Trencinu ale je to len zaciatok ligy. BB tiez buduje kader od zakladov a zatial im to vychadza. Dubnica ma moc neprekvapila, maju kader dokopy dva roky, vsetko velke talenty, ak by skoncili tuto sezonu v prvej stvorke nemohol by nikto nic povedat. Aj ked stale je to len prve kolo...
Vyhru Kosic som cakal, Artmedia dost upada. Senec podobne ako mi doplatil na nepremienanie sanci. Slovan nenadchol futbalovo ale bojovnostou, sice proti velmi slabemu Trencinu ale je to len zaciatok ligy. BB tiez buduje kader od zakladov a zatial im to vychadza. Dubnica ma moc neprekvapila, maju kader dokopy dva roky, vsetko velke talenty, ak by skoncili tuto sezonu v prvej stvorke nemohol by nikto nic povedat. Aj ked stale je to len prve kolo...
-
theBliZZard
Star
-
Skrewdriver
Light Expert
-
Skrewdriver
Light Expert
-
hojko
Site Admin
Ligovy system ako tuto, tak aj buducu sezonu je uplny nezmysel. Malo by sa hrat normalne, teda doma a vonku, nech ligu rozsiria na kolko chcu. Jeden by mohol vypadnut priamo a rovnako aj postupit, predposledy a druhy by hrali baraz o postup.
Tento system, ktory sa skoncil jesennou castou je vyborny akurat tak na spekulacie, machinacie a ine podvody. Za zmienku stoji aspon clanok: http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=43133 (ku koncu je prispevok fanusika)
Tento system, ktory sa skoncil jesennou castou je vyborny akurat tak na spekulacie, machinacie a ine podvody. Za zmienku stoji aspon clanok: http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=43133 (ku koncu je prispevok fanusika)
-
krija
VIP
Vigor, fandov tu je myslim dost, este keby sa na slovensku aj hral poriadny futbal. funkcionari SFZ tu stale vymyslaju nove hracie systemy, len im este nedoslo, ze v tom to nie je. staci vychadzat, uz len z nazvu ligy. takmer vsetci sa na travniku pohybuju, ako by museli povinne pred kazdym zapasom vypit basu piva.
hojko,, mas na mysli toho z BB? tak to je fakt bomba
hojko,, mas na mysli toho z BB? tak to je fakt bomba