isli sme s kamosom na skutriku
Je tu niekto koho uz podje*ala frajerka?
hehe
ste ma rozosmiali vy dvaja.........zeny su sproste chlapci samozrejme nie vsetky ...kedze maju o 250 g lahsi mozog ako muzi a vyuzivaju ho o 16% menej ako my.... poviem vam priklad z vcerajska:
ja (90kg)! on 50 hh a nosnost skutra 105 kg
ale newa..no k veci..proste isli sme na nom ako popri poli taka ceste medzi poliami ale riadna asflaltka ale taka uzka iba na jedno auto...a ja som si to stipal z lava do prava atd...a kukam a po poli si facha zena na audine
a krici do okna......a zastane a zacne nam rozpravat ze preco sa neustupime...a ja jej na to :vydite aka ste? keby ste si kupili dake starsie auto by vas bolo pocut ale ked si kupite nove tak vas neni pocut.....samozrejme som to povedal kus neslusnejsie...btw:pointa bola ta ze nezatrubila..a zozmatkovala 
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak ti prajem aby ti to s ňou vyšlo, a hlavne aby si sa v nej nesklamal. Aj ja som si myslel že takú mám, no tým viac som sa sklamal. Daj na to pozor. Ale prajem ti juelpopel napísal:Me se taky stalo ale ted mam nejlepsi zenskou pod sluncem. A vcera tomu bylo 2 roky co sme spolu a je nam porad fajn. Tak at najdete taky takovou