Je tu niekto koho uz podje*ala frajerka?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ivoralik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ivoralik »

hehe :lol: ste ma rozosmiali vy dvaja.........zeny su sproste chlapci samozrejme nie vsetky ...kedze maju o 250 g lahsi mozog ako muzi a vyuzivaju ho o 16% menej ako my.... poviem vam priklad z vcerajska:
isli sme s kamosom na skutriku :D ja (90kg)! on 50 hh a nosnost skutra 105 kg :) ale newa..no k veci..proste isli sme na nom ako popri poli taka ceste medzi poliami ale riadna asflaltka ale taka uzka iba na jedno auto...a ja som si to stipal z lava do prava atd...a kukam a po poli si facha zena na audine :) a krici do okna......a zastane a zacne nam rozpravat ze preco sa neustupime...a ja jej na to :vydite aka ste? keby ste si kupili dake starsie auto by vas bolo pocut ale ked si kupite nove tak vas neni pocut.....samozrejme som to povedal kus neslusnejsie...btw:pointa bola ta ze nezatrubila..a zozmatkovala :wink:
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Švíík napísal:xvalabohu nie :nono:
R.23.TO LEN TAK NEBER TO VZLOM
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

este daco..keby ma podrazila tak by som ju odinstaloval.....a stavim sa ze by mi pisalo ze tento dievcizmus sa neda odinstalovat..zostane vam navzdy vo virtualnej pameti :lol:
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

ved len raz
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lulu11a »

keby to spravi mne hmm : Ziadne faky , to neuznavam.... :!: no mozno by som jej nejako zahral na city :oops: alebo proste spravil by som nieco aby lutovala ze to spravila a aby lutovala aj to o koho prisla :) Ale dufam ze to nikdy nebudem musiet robit 8)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aj mne sa to stalo :( :( :(
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Me se taky stalo ale ted mam nejlepsi zenskou pod sluncem. A vcera tomu bylo 2 roky co sme spolu a je nam porad fajn. Tak at najdete taky takovou :twisted:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

elpopel napísal:Me se taky stalo ale ted mam nejlepsi zenskou pod sluncem. A vcera tomu bylo 2 roky co sme spolu a je nam porad fajn. Tak at najdete taky takovou :twisted:
Tak ti prajem aby ti to s ňou vyšlo, a hlavne aby si sa v nej nesklamal. Aj ja som si myslel že takú mám, no tým viac som sa sklamal. Daj na to pozor. Ale prajem ti ju :)
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

keby len raz no co uz zivot je niekedy PES.Ale su to veci s ktorimi treba ratat.aby potom clovek nebol sklamany.
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

ach jaj. co toto ma byt statistika ? ak chces statistiku tak si si mal zalozit hlasovanie a nie posthunting zalozit. LOCK.

-vyhrady ? PM
Zamknuté