to vies ze je....v nedelu mam CHAPIONAT s kamosmi z mesta po nete idem hrat ....ale dpc XRT mame vsetci..to je zadokolka s turbom....dpc salene auto do zakruty...musim sa na tom natrenovat jazdit lebo ja som zvyknuty na 4kolku ....drzte palce potom poviem ajk bolo...mozno aj fota budu nejake...alebo aj video
mno tkaze s Gotharom sme as zhodli,zeby sme si mohli mi z hojka kto by mal chut a ma dobry net a vie to hrat,tak si mozme zajazdit ...paaar kol...takze dvaja uz su : JA a GOTHAR....kto je dalsi?
Spusteny server Hojko.com pre LFS S2.
Je to len na skusku a kedze mam dynamicku ip, tak bezi cez Hamachi
siet: LFS S2 hojko.com
pass: hojko
adresa servera: 5.57.177.82
keby boli lagy, tak sa hlaste ti s rychlejsim netom
mno co hraje to este niekto??akooo men sa to paci len tet na to nemam vobec cas lebo prsila stredna a s nou vela ucenia a vybavovacky aj okrem skoly ... ako je to s vami? mate este vobec cas to hrat?
dnes som akurat taku hodinku santil na jednom serveri
Ale najlepsi cas som mal o sekundu horsi ako svoje maximum zo starych cias Treba znovu trenovat...
tuto hru mam a treba povedat ze je realna to je fakt. ale zase myslim si ze pri hrach jako NFS a TRD sa ovela viac zabavite ako tu...predsa len niektori hladaju hry kde mozu drzat len sipku hore a tato hra je podla mna dost narocna a to som hral dost racingovych hier
Drago napísal:tuto hru mam a treba povedat ze je realna to je fakt. ale zase myslim si ze pri hrach jako NFS a TRD sa ovela viac zabavite ako tu...predsa len niektori hladaju hry kde mozu drzat len sipku hore a tato hra je podla mna dost narocna a to som hral dost racingovych hier
ked mas dobry volant a trochu potrenujes, nemas problem
sak t oje tak strasne cool hra kde sa hrabe nerealne NFS sak to su hry ktore vedia preist aj deti....kde sa tuninguje jak debili a pritom nikdy v zivote nemozes mat take auto zahrajte lfs tam je real z volantom sa naucis i ciastocne jazdit ...bo to je simularor lidi chapete
tak coo? skusil niekto to co soom tu dal? je to new LFS ...su tam paru zmeny kto top velmi nehral mozno si ich ani nevsimne ale kto to hral casto ako ja tak si urcite vsimen zmeny...men sa to celkom paci aj ked na to nemam tet moc casu