Skolicka zacala
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Skolicka zacala
tka coo? tato tema sa skor tyka Prvakov na strednych
ake mate pocity z new skoly,aky su tam ludia,ucitelia,caje popripade sraci?
ale samozrejme mozte aj vy ostatni reagovat ake mate pocity z druheho tretieho alebo stvrteho rocnika..alebo vysokej skoly dokonca
moje pocity suu..mno neviem ake ale zaciatok je vzdy tazky si myslim
hlavne ma stve ze skoro stavam a neskoro pridem domov
ael da sa to prezit...a ucenie samozrejme uz zacalo mame toho dost a som na SPSke takze vsetko technickym pismom ( myslim ze je to tak vsade ) a uz ma z thoo bolia oci
...a tet vy
-
Andi_Cibula
Addict
Nastúpil som do 1.B gymnázia, konkrétne V.B.N v Prievidzi.
Je to tu úplne super, učitelia sú väčšinou fajn, spolužiaci sú fajn, baby sú tu pekné, dobrí ľudia sú tu. Nie jak na základke že stretávam samých idiotov, tu je to iné, tu sa grázli netolerujú.
Rozvrh celkom ujde, 6 hodín informatiky (som informatická trieda), žiadna výtvarná, ani hudobná ani podobné blbiny.
Hm a hneď 6. deň v škole som spravil možno zásadnú chybu, dal som sa na chemickú olympiádu, tunajšemu učiteľovi chémie sa vraj sníva o chémii a kto prepadne jeho chémii, ten sa už nevráti do reálneho sveta.....
(audiotrack vie o čom je reč.
)
Je to tu úplne super, učitelia sú väčšinou fajn, spolužiaci sú fajn, baby sú tu pekné, dobrí ľudia sú tu. Nie jak na základke že stretávam samých idiotov, tu je to iné, tu sa grázli netolerujú.
Rozvrh celkom ujde, 6 hodín informatiky (som informatická trieda), žiadna výtvarná, ani hudobná ani podobné blbiny.
Hm a hneď 6. deň v škole som spravil možno zásadnú chybu, dal som sa na chemickú olympiádu, tunajšemu učiteľovi chémie sa vraj sníva o chémii a kto prepadne jeho chémii, ten sa už nevráti do reálneho sveta.....
hmm...ja som druhák na gympľi...je mi tam fajn...ale stále občas ľutujem, že som nešiel na priemyslovku za elektrotechnika
dojmy z prvých dní...hmm..fajn...ako minulý rok...zmenil sa nám učiteľ anglíny...čo som rád...aj keď ten starý bol strašne moc úplneže najviac prísny, ale no vedel naučiť...zato teraz sa mi zdá, že celý rok budem med lízať, ale budem na koci roka ešte dutejší...hmm...no a teraz si užívam prvú PNku...takže asi tak...
dojmy z prvých dní...hmm..fajn...ako minulý rok...zmenil sa nám učiteľ anglíny...čo som rád...aj keď ten starý bol strašne moc úplneže najviac prísny, ale no vedel naučiť...zato teraz sa mi zdá, že celý rok budem med lízať, ale budem na koci roka ešte dutejší...hmm...no a teraz si užívam prvú PNku...takže asi tak...
Tak co deticky, tesite sa na skolsky rok. Cez vikend bezte do supermarketov a nakupte si pera, ceruzky, peracnik, cvicky na telesnu+cervene kratasy+tielko (dievcata modre kratasy)...
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=31 ... ght=tesite
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup
-
mauec
Light Star
mnoo to je pekne ze v tamtej teme sa rozobera skola ibaze tam sa rozobera ci sa ti teisa do skoly a tu sa rozoberaju hlavne prve dojmy zo skoly atd...to je troska rozdiel ale ak v tom admin nevidi ziadny rozidel a zamkne mi to tu tak fajn...je to jeho vec ale podla mna je to tu o inomsundevil napísal:Tak co deticky, tesite sa na skolsky rok. Cez vikend bezte do supermarketov a nakupte si pera, ceruzky, peracnik, cvicky na telesnu+cervene kratasy+tielko (dievcata modre kratasy)...![]()
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup![]()
-
jamess
Light Professional
nastupil som do 1 rocnika college, 5 predmetov studujem:psychologia, matika, rozsirena matika, fyzika, chemia...
dalo by sa povedat ze konecne mam normalnych spoluziakov, normalnych ucitelov a baby su konecne aj nejake pekne
ale msim povedat ze chodim na uplne paradnu skolu, atmosfera je pohoda, ziaci si tykaju s ucitelmi a vlastne vychadzame seberovne, aj s riaditelom atd.
som sa este prihlasil na jeden inziniersky projekt co bude robit BNG(british nuclear group), daju nam realny problem ltory oni riesia, ale vyriesime ho my, ako projekt, aj ten projekt zrealizovat, budu 2 skupiny po 4, tak drzte palce ked pojdem na interview aby ma vzali, lebo to sa mi strasne lubi taka vec
dalo by sa povedat ze konecne mam normalnych spoluziakov, normalnych ucitelov a baby su konecne aj nejake pekne
ale msim povedat ze chodim na uplne paradnu skolu, atmosfera je pohoda, ziaci si tykaju s ucitelmi a vlastne vychadzame seberovne, aj s riaditelom atd.
som sa este prihlasil na jeden inziniersky projekt co bude robit BNG(british nuclear group), daju nam realny problem ltory oni riesia, ale vyriesime ho my, ako projekt, aj ten projekt zrealizovat, budu 2 skupiny po 4, tak drzte palce ked pojdem na interview aby ma vzali, lebo to sa mi strasne lubi taka vec
-
will.i.am
Darca
no takze po prvom tyzdni v skole. baby mame v 30-clennej skupine len dve a z toho je len jedna na ktoru sa da pozerat. na prednaskych kde je 150 ludi sa to velmi spocitat neda, ale je ich tam viac, aj peknych.
ludia su v pohode aj v skole aj na intraku, mam novych kamosov a tak.
problem je len so skolou, lebo sa bude treba ucit viac ako som si predstavoval. no co dajak maknem a pojde to
problem je len so skolou, lebo sa bude treba ucit viac ako som si predstavoval. no co dajak maknem a pojde to
-
mauec
Light Star
aa ty si na vyske?will.i.am napísal:no takze po prvom tyzdni v skole. baby mame v 30-clennej skupine len dve a z toho je len jedna na ktoru sa da pozerat. na prednaskych kde je 150 ludi sa to velmi spocitat neda, ale je ich tam viac, aj peknych.