Strach
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Skrewdriver
Light Expert
-
miki690
Medium Professional
Mam strach zo zivota , teda z toho co bude nasledovat , mam strach z matury , mam strach z vysokej skoly , mam strach ze nebudem mat partnerku na stuzkovu , mam strach ze nebudem mat caju do konca strednej, mam strach ze nebudem mat pracu. Nebojim sa vysok (skor je tam respekt ... viem o com hovorim - mesiac som robil lesenara a chystam sa ist zas) nebojim sa zubarov, nebojim sa pavukov ani hadov a ani inach zvierat ... bojim sa ze ked idem v noci tak ze nieco vybehne... no najhorsi strach zazivam z tach hora vymenovanych veci , tento strach sa prelina a splyva s depresiami a po veceroch ma z vnutra rozoziera ... 
-
jin
VIP
Jeden z najvacsich strachov a uzkosti som prezil dnes nadranom. Mohli byt tak tri hodiny a ja furt jak pako namotany na icq /samozrejme hojko.com/ a zrazu prisiel jeden kamos na icq, co bol s mojimi kamaratkami v meste a ja sa ho pytam ze jako reku bolo. On ze fajn, ibaze Z mala prespat u K, lenze K sa strasne spila a teraz nikto nevie kde je a nebere telefon. Skusil som - nebrala. Tak si to predstavte. Pekna baba /17/ v noci okolo tretej sama v meste, tma, hmla........tie predstavy a obrazy co mi ponukala moja obrazutvornost boli fakt desive a korunku tomu nasadil nekrolog
ktory som nakoniec zo zufalstva napisal...Klavesnica bola pritom mokra od slz. Potom som este kamaratovi napisal, ze ak by sa dozvedel, ze sa nasla tak nech ma prezvoni...Neprezvonil. Zaspaval som /okolo 05:00/ s tazkym vedomim. Rano som sa zobudil a hned som checkol telefon. Nic. Okamzite som letel ku MSN/ICQ aby som mu napisal a co nevidim - K bola online
tak mi tresla riadna dvojtonova kovadlina zo srdca. Tak sme si zacali pisat. Vysvitlo ze je v poriadku a stratila mobil. Pri niektorych pasazach, ktore mi opisovala napr:
Az teraz rano si uvedomila ake mala z pekla stastie. Jeje strazny anjel sa musel zapotit jak prasa...
Teraz som pochopil, ze najvacsi strach nemam zo strachu, /ako som tvrdil skor/ ale zo straty blizkej osoby. Ked ju naviac lubite je to X krat horsie
mi fakt behal mraz po chrbte a zabila to tym, ze ju citujem: "Daka dobra dusa hodila za dve stovky domov."...bola som uprostred tmy...bola mi strasna zima...
Az teraz rano si uvedomila ake mala z pekla stastie. Jeje strazny anjel sa musel zapotit jak prasa...
Teraz som pochopil, ze najvacsi strach nemam zo strachu, /ako som tvrdil skor/ ale zo straty blizkej osoby. Ked ju naviac lubite je to X krat horsie
-
*Barborka*
Medium Expert
-
peterkozel
Medium Professional