Skus napisat este raz. Diki-cube napísal:keby si hladal.. urcite totu bolo,pisal som to
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
je to v diskusii k tomu videu:p4ra napísal:Prosim, vedel by mi niekto pomoct a povedat, co je toto za song?
Inak fantasticky C-walking.
Scribe, A New Zealand Hip Hop Artist, check out more of his stuff with producer P Money and other artist Savage....
google: http://www.nzmusic.com/artist.cfm?i=737
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Necital som tu diskusiu, ale velka vdaka! Karma + pre teba.GothaR napísal:je to v diskusii k tomu videu:
Scribe, A New Zealand Hip Hop Artist, check out more of his stuff with producer P Money and other artist Savage....
google: http://www.nzmusic.com/artist.cfm?i=737
Johnny Cash - Hurtbax napísal:neviem či to tu už je...ale ako sa volá tá pesnička (a od koho je...prípadne aj album) čo je v reklame na adidas - bež na vzduchu...spieva to nejaký starší pán (aspoň tak sa mi zdá)...díky moc...
jedna z mojich oblubenych, cakal som kedy sa tu niekto ozve, ze ju chce vediet jej nazov
p4ra: dik, to nemuselo byt
to wwwvare je myslim gypsy kingsŠvíík napísal:Hladam nazov dvoch piesni , jedna sa o velke hity asi zo 90 rokoch , mam pocit ze je to z Mexika alebo odtial nejako vsetko co poviem su uryvky , sry..
1. Mamboleiloooo mamboleeila
2. oooovaaaare ooo kampare ôôô
Neviem ci je to v ludskych silach toto pochopit , ale ak hej tak dik
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
LOL, ako napisal lump su to Gypsy Kings a cislo jedna je tusim "bamboleiro" a druhe je "volare"Švíík napísal:Hladam nazov dvoch piesni , jedna sa o velke hity asi zo 90 rokoch , mam pocit ze je to z Mexika alebo odtial nejako vsetko co poviem su uryvky , sry..
1. Mamboleiloooo mamboleeila
2. oooovaaaare ooo kampare ôôô
Neviem ci je to v ludskych silach toto pochopit , ale ak hej tak dik
Re: denyho partaci 2
tak toto by mohlo byťpeterkozel napísal:denyho partaci 2 ta cast ked sa ten chlapik chce dostat cez tie laseri,nieje to ano na saundtracku,neviete nieco otom cojeto zac pesnicka??nakolenach prosiim
"The A La Menthe" by La Caution