Antirevizia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Ax0
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ax0 »

mm takze si moc nepomozes.... tak ci tak budes musiet platit, a policajti teda mozu poskytnut info 3tej osobe :P :P
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Prave dneska ma jeden chytil( boli ale dvaja). Celu cestu som sa modlil nech nedojde revizor, pretoze som nemal listok(nemal som drobne). Samozrejme ze prvykrat v mojom zivote dosiel, zakrical "kontrola cestovnych listkov" a vsetci si zacali vyberat elektricenky a listky len ja jediny nie :cry: trapas jak hovado. Potom som mu povedal ze ja nemam listok, zizal na mna jak keby bol hladny. Nasledne zavolal kolegu ktory bol na druhej strane elektricky. Zobrali ma von (na zastavku) a povedali ze nech im dam neaky doklad totoznosti, povedal som ze nemam ziadny pri sebe (co bola pravda). Povedali mi ze v tom pripade ma zoberu na policiu a zavolaju rodicov, rozklepal som sa ako keby som mal zachvat :D a pekne som sa na nich usmial. Dopadlo to nastastie dobre, neplatil som pokutu 4000 Sk,- ale dal mi do ruky 3 listky, za ktore som si samozrejme zaplatil. Potom odisli, ale aj keby bol problem tak oco ma znameho na urade takze cena by sa dala dat dole...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

pridavam obrazok ;)

Kód: Vybrať všetko

http://img141.imageshack.us/img141/9486/picture025oq3.jpg
[/img]
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

Caute, mam taky mensi problem, capli ma, njn, ale nebolo to umyselne, den dozadu mi prestala platit elektricenka a ja som sa vracal vecer z treningu, rozbity, tak som sa neuvedomil co robim a zabudol som kupit listok, samozrejme kontrola a bim bam, pokuta

stalo sa mi to prvy krat, som zvyknuty na volne listky, cize asi tak

neviete, neda sa im poslat nejaky srdcervuci list po ktorom by mi mohli tu pokutu prepacit?

diki..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kosickych revizorov uz poznam celkom hojne avsak odkedy chodim na strednu tj od roku 2005 mam mesacnik dovtedy som chodil nacierno slusnych par rokov :D

inak ta stranka bola naposledy aktualizovana niekedy v roku 2002 a su na nej este stare verzie bratislavskych listkov, a konretne ja som sa vobec nedozvedel nic otom ako sa revizorom vyhnut... :?
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ani nevies kedy ich stretnes raz sa stalo ze smerom na wolksvagen chytili cez 20ludi v jednom autobuse ludia si tak zvykli na to ze tam nebyvaju a tu to maju heh ale inak podstivo platim a keby sa raz stalo tak viem ako sa z toho dostat :o)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

poctivo si nabijam BČK. ved aj dopravny podnik musi z niecoho platit pohonne hmoty a kupovat autobusy. a potom nadavate, ze cestujete v srotoch. a ako spoznat revizora? je to vacsinou skupinka 3 ludi, ktori sa na zastavke spolu rozpravaju s kapsickou na boku a po prichodeautobusu sa rozidu, kazdy nastupi do inych dveri a stiknu si prazdne listocky. :)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

nejsu prazdne listocky je to jeden druch nebudem menovat aky ...ktory po oznaceni zablokuje oznacovace :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

ShepDog napísal:nejsu prazdne listocky je to jeden druch nebudem menovat aky ...ktory po oznaceni zablokuje oznacovace :)
ok tak som sa sekol. ale tiez je nenapadne, ze vytiahne kilometrovy blok listkov. takze tymto uz spoznas revizora :D
dadino
Novice
Novice

revizori

Príspevok od používateľa dadino »

:!: :!: :!: :!: caute mal by som zaujem spravit novy web pretoze ziaden komplexny o revizoroch a cestovani v mhd neexistuje mate zaujem sa pridat? ozvite sa mi prosim na icq 485 138 711 rozbehnut web dokazem, pekny moderny ale budem potrebovat pomoc s upravou a naplnenim udajov :)
Napísať odpoveď