Kolko robit klikov....
-
Skrewdriver
Light Expert
-
CarlesJoseph
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslim ze kliky su dobre hlavne preto že cvičiš fakticky viac partii jednym cvikom ale vlastna vaha ti po čase pride lahkamicpu napísal:podla mna su kliky velmi dobre...nepodcenoval by som cvicenia s vlastnou vahou....su podla mna velmi ucinne...a v kombinacii s 3 kilovou cinkou je to uplne super...neziskas sice silu ako superman ale vydrz a ta sa ziskava omnoho tazsie ako sila (aspon u mna)
mozno hej ale aj tak...skus dat na lavicke cvicit iba s olympyiskou cinkou bez zavazia (to mas 20kg) alebo s hocijakou inou 20kilovou cinkou...je to lahke ale daj to 120 krat a to uz je o niecom inom....myslim ze takto sa da super naucit tempo a aj sa naucis pohyb akym to mas robit...ze aj ked je to lahka cinka netreba to zdvihat brutal rychlo ale lepsie je pomaly...podobne to mas aj s klikmi...teda necem nikomu vnucovat svoj nazor...to je moja skusenostP3Bo napísal:Myslim ze kliky su dobre hlavne preto že cvičiš fakticky viac partii jednym cvikom ale vlastna vaha ti po čase pride lahka
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Te-wei
Medium Professional
kliky sú rozhodne neni strata času, je to svelý a veľmi variabilný cvik. A tým, že necvičíš cviky s vlastnou váhou prichádzaš fakt o veľa. neviem ako vy ale ja napr. nepoznám na chrbát lepši cvik ako hrazdu a vôbec hrazda je super!SOAD-503 napísal:kliky povazujem za stratu casu..neziskate tym ani svalovu hmotu, ani sa vam nic nevyrysuje..ucinnost nijaka, preferujem cinky pred cvicenia s vlastnou vahou, robit samotne kliky je dost o nicom