Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

o obleceni a style sa s babami rozpravam aj ja.ked si chcem nieco kupit,a moja sestra nema cas,tak zoberiem spoluziacky do mesta a tie mi vzdy poradia-ci uz pri obleceni,alebo kozmetike (antiperspirant,atd.)...
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Vesper napísal:myslim ze o tom sa rozpravaju aj chlapi len nie az tak intenzivne takze netreba obvinovat dievcata :wink:
suhlasim ze aj chalani ale isto nie tolko a baby ci? neviem v mojom okoly asi nie
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oble

Príspevok od používateľa Frostik »

robko napísal:Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ? Mam skusenosti s kazdou babou ked sa rozprava tak ja si oblcem to a to ...
ale co to len pridava na krase ked sa vizlecu
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

Podla mna je to v pohode že sa o tom bavíme.A prečo by sme sa o tom nemali baviť??Tak ked máme menšiu dilemu??Tak si navzájom poradíme nie???
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lulu11a »

lebo su je*le :roll:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

lebo su to baby.a podla mna je dobre ze sa o tom bavia aspon nechodia jako niake handry takto si aspon medzi sebov poradia co tej ale onej pasuje ci jej to ladi atd... a potom je radost sa na to divat ale aj vyzliekat :lol:
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

Preco kazdy chalan rozprava pozri ako je sexi oblecena :aasmile20: pozri tu postavu :mnam: och tie prsia a ten zadocek :smt009 :mnam: A ked je baba nepekne oblecena,co si mi chalani povieme? :smt071 :aasmile27: :nuked: :sneaky: :smt094 Takze asi preto? Asi ,alebo su uz s tych nasich reci chore? Neviem :?:
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

mam koleginu ktora je taka je*** na tolko ze ked skonci v praci 22:00 a ide na disco tak je trva 1,5 hodiny kym sa upravi a osprchuje a natrie telovym mliekom a este pecka je ked si do roboty vezme aj kabelu s vecami a skusa si ktore jej najlepsie sedi a ladi
(ona je z dediny a pracuje v meste taklze tak )
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby tu chodili zvacsa baby, tak by tu uz svietila tema:
-Preco sa chalani stale rozpravaju, ako skonci futbal? Sak vecer si to kuknu v telke a aj tak vyhraju Cesi, lebo nasi nevedia hrat..
-Tak isto si ty pomyslis, ze naco sa bavia o tom, co si zajtra oblecu, sak sa rano kukne do skrine a uvidi a aj tak si da rifle lebo rano bude zima..
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

Frikso napísal:Keby tu chodili zvacsa baby, tak by tu uz svietila tema:
-Preco sa chalani stale rozpravaju, ako skonci futbal? Sak vecer si to kuknu v telke a aj tak vyhraju Cesi, lebo nasi nevedia hrat..
-Tak isto si ty pomyslis, ze naco sa bavia o tom, co si zajtra oblecu, sak sa rano kukne do skrine a uvidi a aj tak si da rifle lebo rano bude zima..
:D :D jojo pravdahlavne s tou zimou
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

no bavia sa o tom preto lebo sa aj bavia kto sa kedy na nich usmial a pod takze to asi neterba rozoberat aj tak si kazda da nieco podla svojho vkusu alebo nieco aby vzbudzovala u chlapa chut pretiahnut ju
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

ganja_rk napísal:no tak to potom nemas stastny vyber na baby,pretoze ja sa s takymi vecami v mojom okoli v poslednom case ani nestretavam takze som max spokojny
btw na to sa hadam ani neda odpovedat ze preco furt o tom kecaju,ony si asi myslia ze je to dolezite a pritom to ma v niektorych pripadoch daleko od dolezitosti
no ako baba poviem ze baby sa o to staraju hlavne preto ze aby ste si ich vy chalani vsimli.ja to napriklad nepovazujem za extra dolezite aj ked o vzhlad sa treba starat no neznasam ked niektore sa nevedia bavit o nicom inom. :nono: a tak mam jednu otazku? co si vy vsimate na babach,co by sme mali povazovat za dolezite?
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

jaj braxo taketo blbosti sa pytat :Dto by nenapadlo ani mna :P je to plne normalne sak chalani a baby maju uplne iny typ rozmyslania :)
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Mno... proste je to taq :D
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

vidis baby sa bavia o tom chalani zasa o inom to mas uz tak.a dokonca si poziciavaju aj nejake oblecenia jedna druhej co pochybujem ze niektory z nas chalanov robia...
Luci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Luci »

ja sa nerozpravam o tom co si oblecem ..
neni treba, taky satnik ako mam ja nema hoc kto :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Luci: Ked je tam jeden kus nohavic, tricka a pripadne jedna kosela, tak je zbytocne o tom rozpravat :D
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

pravda :lol:
LuKoCH
Novice
Novice

Príspevok od používateľa LuKoCH »

Podle mě to mají jako koníček. Vždycky když slyším, jak si vzrušeně holky povídají co si na sebe oblečou zítra a co si koupí a kolik utratili za hardy.
Já taky utratím za ty moje Emericy a Etniesy, DCcka atd... hodne prachu. A proc ? Holky se chtej nam libit a my se zase chceme libit holkam. :D
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

to preto sa o tom rozpravaju lebo kazda chce vediet co si oblecia ta druha a chce vyzerat tak dobre ako ta druha alebo lepsie tak sa musi dozvediet co si oblecie ta druha aby vedela co si ma obliect ona. tot moj nazor. ja sa vzdy pytam chalana co si mam obliect aby som sa mu pacila. :)
Napísať odpoveď