balanie na diskoteke
balanie na diskoteke
Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť
, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil 
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ked sa nevies prihovorit tak to si asi odsudeny na zivotnu samotu 
no a ked so mnou nesuhlasis a myslis si ze na "zivotnu samotu" odsudeny nie si, tak sa jednoducho zober, zacni s nejakou tancovat, povedz jedno blbe "ahoj", usmej sa,...
nic lahsie ako sa zoznamit na diskoteke asi nie je,....
ci to zoznamenie nejako vyuzijes je uz na tebe
no a ked so mnou nesuhlasis a myslis si ze na "zivotnu samotu" odsudeny nie si, tak sa jednoducho zober, zacni s nejakou tancovat, povedz jedno blbe "ahoj", usmej sa,...
nic lahsie ako sa zoznamit na diskoteke asi nie je,....
ci to zoznamenie nejako vyuzijes je uz na tebe
-
erytrocyt
VIP
Heh, zoznámenie na diske je niekedy haluz. Ako povedali predo mnou, niekedy stačí Ahoj, ale to dievčine musíš zopakovať niekoľkokrát, lebo ťa mnohokrát ani nepočuje, a nakoniec je z toho celkom sranda z ktorej som pár krát dosť vyťažil
A čo sa týka toho že nepočuješ jej meno a hádaš, tak to sú dosť flipy
Pár krát sme sa toľko nasmiali, keď nepočula moje meno 
-
erytrocyt
VIP
Nie som toho názoru, mám pocit že toto napíše človek, ktorý dievča nevie zaujať iným ako peniazmi a drahým autom. No a to mu chýba.Romanko napísal:No podla mna su 3 moznosti:
2.Mas pekne auto a vela penizi..lebo 90% bab na disko su len na peniaze 8% je skaredych a 2%uz maju pri sebe chalana
Romanko, nechcem samozrejme rýpať
-
last_knight
Light Professional
-
braino.swk
Light Professional
nemusi to byt pravda, je cih vela takych, ale to vidis na tom aku su oblecene a ekd sa prihovoris a ona po 10tich minutach zapoti: Nejdeme si daco vypit? Tak jedina normalna odpoved je: Nie, nemam uz prachy, sorry. A tam zistis, ci je na prachy alebo sa chce aj dovernejsie zoznamit.braino.swk napísal:tiez som toho nazoru, ale aj tak tam vzdy stoja tie barove co cakaju kto ju pozve na co a tak...
Hlavne sa jej venuj a pri tanci ani nemusis tolko kecat.
Pred zoznamenim si over pohladom ci chce nadviazat kontakt, ked sa bude usmievat(nie smiat
-
braino.swk
Light Professional
pekne rady sice, ale ja uz na disky nechodim, asisom uz na to stary heh, a aj tak mam priatelku..GothaR napísal:nemusi to byt pravda, je cih vela takych, ale to vidis na tom aku su oblecene a ekd sa prihovoris a ona po 10tich minutach zapoti: Nejdeme si daco vypit? Tak jedina normalna odpoved je: Nie, nemam uz prachy, sorry. A tam zistis, ci je na prachy alebo sa chce aj dovernejsie zoznamit.
Hlavne sa jej venuj a pri tanci ani nemusis tolko kecat.![]()
Pred zoznamenim si over pohladom ci chce nadviazat kontakt, ked sa bude usmievat(nie smiat) tak si na dobrej ceste
-
pinacolada
Guru wannabe
nejde ani tak o hladanie nejakej na vztah, ale ako napisal Vesper, dolezity je trening, aby ked najde tu pravu niekde v bare alebo tak, nestratil odvahu a vedel ako na tomarcus-16 napísal:myslim si ze na diskoteke nejaky vztah nehladaj, ak ide o to..ala ak si xces len s nejakou uzit, neni nic lahsie, vacsinou uz maju holky co to v sebe a neni problem..
staci najist odvahu, zobrat ju tancovat a uvidis hned ci sa k tebe ma alebo nie..