Pred troma tyzdnami sa somnou rozisla holka... No vcera sme sa trochu drzali za ruky asi tak 10 sekund ale ja som pustil prvy vecer ked jej bola zima tak sa o mna oprela a drzali sme sa aj za ruky... potom sme boli u kamosa a dalo sa jej spat tak sa o mna zase oprela.... len ja som nevedel ci ju mam chytit za ruku tak som to nehal tak
pokial ju chces tak si myslim ze ano... chod za nou, napis jej, zavolaj je to jedno... ale pokial ju nechces nema to zmysel.. mozno sa znovu do teba zalubila... ja som tiez zacal, sice len po par mesiacoch, chodit s mojou byvalou
ja z toho, ako si to tu popisal usudzujem, ze sa v dievcine znovu prebudili city... ked sa o teba opiera, drzite sa za ruky a ona neprotestuje, tak je tam realna sanca, ze ma zaujem.
skus urobit krocik vpred a uvidis, ako zareaguje. kazdopadne to podla mna vyzera celkom snubne
zuzkazuzka napísal:ja z toho, ako si to tu popisal usudzujem, ze sa v dievcine znovu prebudili city... ked sa o teba opiera, drzite sa za ruky a ona neprotestuje, tak je tam realna sanca, ze ma zaujem.
Áno, ešte stále cíti v Tebe dôveru a sympatie, máš šancu ju využiť (veľa šťasita).
Lulu11a napísal:Pred troma tyzdnami sa somnou rozisla holka... No vcera sme sa trochu drzali za ruky asi tak 10 sekund ale ja som pustil prvy vecer ked jej bola zima tak sa o mna oprela a drzali sme sa aj za ruky... potom sme boli u kamosa a dalo sa jej spat tak sa o mna zase oprela.... len ja som nevedel ci ju mam chytit za ruku tak som to nehal tak
ja som bola v podobnej situacii,tiez som sa o chalaniska opierala, rucicky a tak... lenze som to robila len kvoli tomu, ze mi to proste chybalo a nie preto, ze by som sa k nemu chcela vratit
fifi990 napísal:ja som bola v podobnej situacii,tiez som sa o chalaniska opierala, rucicky a tak... lenze som to robila len kvoli tomu, ze mi to proste chybalo a nie preto, ze by som sa k nemu chcela vratit
No tak ty si potom pekne divna.... ako nic v zlom ale takto zmotavat chalana hmmm. A opierala si sa o svojho byvaleho ?.... no sak ja sa s nou dnes skusim povypravat len neviem ci budem mat na to odvahu
Lulu11a napísal:No tak ty si potom pekne divna.... ako nic v zlom ale takto zmotavat chalana hmmm. A opierala si sa o svojho byvaleho ?.... no sak ja sa s nou dnes skusim povypravat len neviem ci budem mat na to odvahu
nie som, a nedali sme sa spät dokopy a mne to vyhovovalo a asi aj jemu,nevyjadril sa.a ze ja mu motam hlavu?tak z toho by ma svedomie netrapilo, on ma mohol provokovat ked sa obchytkaval s takou malou k... pred mojimi ocami /teda uz po rozchode/.mozte povedat ze ved vtedy uz si mohol robit co chcel, no aj tak
jednoznacne sa s nou porozpravaj, jedine tak sa zbavis toho pocitu neistoty. ak to nespravis, stale ti bude v hlave vrtat co ak.. a takto budete mat medzi sebou aspon jasno
Ja osobne by som do toho nesiel, na co dvakrat stupit do tej istej kaluze. Ostante velmi dobri kamarati ale ziadne vztah (tym velmi dobri moze byt aj sexualni samozrejme ) ale nic viac, uz to nie je ono vies, uz tam budu stale nejake vycitky ze preco si vtedy a hento tamto ....
ked sa s Tebou rozisla koli chalanovi tak j** na nu,
ak koli nejakej tvojej chybe naprav to(mas aj 2 sancu)
ak Ti dava najavo ze este daco by chcela tak to skus..., ale musis sa s nou o tom porozpravat, ze ako je to s Vami a ako to bude s Vami a tak...
Lulu11a napísal:Pred troma tyzdnami sa somnou rozisla holka... No vcera sme sa trochu drzali za ruky asi tak 10 sekund ale ja som pustil prvy vecer ked jej bola zima tak sa o mna oprela a drzali sme sa aj za ruky... potom sme boli u kamosa a dalo sa jej spat tak sa o mna zase oprela.... len ja som nevedel ci ju mam chytit za ruku tak som to nehal tak
Mam to s nou zase skusit ?
ak ju mas rada a je ti z nou dobre preco nie .....chlope sa posmel ne
Mam to s nou zase skusit ?
V celej tejto diskusii nenachadzamnajpodstatnejsiu vec a tou je dôvod vasho rozchodu. Potom hlavna otazka znie, ci je ten dôvod takeho razu, ze keby sa to zopakuje, tak sa zase rozidete. Ak odpoved znie nie, tak sa oplati skusit znova. Ak znie odpoved ano, tak to nema cenu.