ta reklama je na NIKE... jedna z tych dobrychbax napísal:neviem či to tu už je...ale ako sa volá tá pesnička (a od koho je...prípadne aj album) čo je v reklame na adidas - bež na vzduchu...spieva to nejaký starší pán (aspoň tak sa mi zdá)...díky moc...
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
maly_moskwic
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Chobotnica
Poznate toto???? 
VUB banka,T-COM
Cawko, zhanam nazvy songov z reklam.Prvy song je v reklame VUB banky kde su tie dve dievcata-dvojicky a potom este nazov songu z reklamy na T-COM kde sa dvaja po sebe strielaju a ten jeden mlady vzdy vstane....diiik....
Re: VUB banka,T-COM
vie niektto?Westt napísal:Cawko, zhanam nazvy songov z reklam.Prvy song je v reklame VUB banky kde su tie dve dievcata-dvojicky a potom este nazov songu z reklamy na T-COM kde sa dvaja po sebe strielaju a ten jeden mlady vzdy vstane....diiik....![]()
-
qwerty-xyz
Re: hladam
no ludia nebudte svine a povedzte mi ako sa to vola....qwerty-xyz napísal:NO LUDIA HOP! HOP! KUKNITE TOTO CO SOM DAVNEJSIE NAPISAL JA...A UZ MI POVEDZTE NAZOV TEJ PESNICKY SAKRA
V PRCI JEDNICKE KED JIMMY ROBIL STRIPTIZ PRED NADOU.......NAHRAVKA JE ASI NA 18-TEJ STRANKE?! ASI TAK NEAKO......
neni to nahodou??qwerty-xyz napísal:no ludia nebudte svine a povedzte mi ako sa to vola....
artist: Brian Transeau
song: "Anomaly-Calling Your Name" (Libra Presents Taylor)
-
qwerty-xyz
dik vazne dik...vazne...........som to hladal........strasne dlho a pri soundtracku k filmu to nebolo.....................dikykupo napísal:neni to nahodou??
artist: Brian Transeau
song: "Anomaly-Calling Your Name" (Libra Presents Taylor)
pieseň z videa
chcel by som poprosiť či dakto pozná pieseň z tohto videa
// Temy spojene (vid. predmet). Nabuduce si na to davaj pozor. Tomasito
// Temy spojene (vid. predmet). Nabuduce si na to davaj pozor. Tomasito
Tak este by som vas poprosil o jednu radu.. na metacafe a na youtube bezala trosku davnejsie taka kompilacia padov skaterov( jeden sa suchol zo strechy dolu na kolieskovych korculiach ako keby z takeho kostola a dopadol na zabradlie), nejake bitky, potom ako jeden chlapec kopol do flase a vybuchla , krotic medvedov pred kamerou predvadzal medveda a ten zautocil na taku staru tetku ...a pod ..
Aby ste sa necudovali tak preto Vam to tak opisujem , bohuzial nemam uryvok .. Nedaval by som to sem , ale ta kompilacia bola hrozne znama po nete..
No a najdolezitejsia vec , bol to taky bojovny song od Limp Bizkit , strasne paradny , takze ak by niekto diky moc
Aby ste sa necudovali tak preto Vam to tak opisujem , bohuzial nemam uryvok .. Nedaval by som to sem , ale ta kompilacia bola hrozne znama po nete..
No a najdolezitejsia vec , bol to taky bojovny song od Limp Bizkit , strasne paradny , takze ak by niekto diky moc