Spôsoby týrania
Spôsoby týrania
Takže neviem ako Vy ale čo sa týka takýchto vecí dosť ma to zaujíma.
Rád by som vedel spôsoby týrania napr (1,2 Svetova vojna , vojna vo Vietname atd ) abo čo robili so zajatcami ked ich chytili a podobne veci ktore s týmto súvisi .
čo tak viem ja tak japonci (niesom si istý) tak nepriateľom ostrihali vlasy dohola a nechali im kvapkat vodu na hlavu až kým sa z toho nezbláznili alebo bambus (dosť rýchlo rastie ) tak im vopchali do konečníka a potom mu to prepychlo čreva a ho to zabilo
a ešte hlavne píšte take nezvyčajné spôsoby alebo take čo sa moc o nich nehovori .
Rád by som vedel spôsoby týrania napr (1,2 Svetova vojna , vojna vo Vietname atd ) abo čo robili so zajatcami ked ich chytili a podobne veci ktore s týmto súvisi .
čo tak viem ja tak japonci (niesom si istý) tak nepriateľom ostrihali vlasy dohola a nechali im kvapkat vodu na hlavu až kým sa z toho nezbláznili alebo bambus (dosť rýchlo rastie ) tak im vopchali do konečníka a potom mu to prepychlo čreva a ho to zabilo
a ešte hlavne píšte take nezvyčajné spôsoby alebo take čo sa moc o nich nehovori .
-
last_knight
Light Professional
mas na mysli sposoby mucenia?
ucinne su elektrosoky, viem ze vo vietname casto pouzivali ihli pod nechty, alebo ich trhanie
http://www.falungong.sk/index.php?artic ... /text.html
ucinne su elektrosoky, viem ze vo vietname casto pouzivali ihli pod nechty, alebo ich trhanie
http://www.falungong.sk/index.php?artic ... /text.html
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Bambus rastie neskutocne rychlo a ak toho cloveka priputali o zem rukami aj nohami, tak bolo jeho telo napnute a bambus hladal najlahsiu cestu von.okonenipica napísal:ako moze vyrast bambus skrz cloveka ?!!
Inak este som si spomenul ze napr nechali si klaknut cloveka na priestranstvo a napichali okolo neho zahrotene palice a neskor sa na ne od unavy napichol.
-
zuzkazuzka
VIP
-
qwerty-xyz
Re: Spôsoby tyrania počas ...
dufam ze to cches vediet cisto zo zvedavosti........a ze to na nikom neskusas.......M4jk1:-) napísal:Takže neviem ako Vy ale čo sa týka takýchto vecí dosť ma to zaujíma.
-
The Devil
Medium Professional
Bolo to v rýchlo a zbesilo 2 (2F2F).kukiak napísal:Nechcel by som zazit vec co bola v jednom filme, uz neviem akom...Chlapovi dali na na brucho potkana a zakrili ho kovovym kyblom...Zacali kybel zohrievat, potkanovi zacalo byt teplo a hladat cestu von a ta viedla smerom do brucha...no ked si to predstavim, nabehnu mi zimomriavky
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ludia toho uz navymyslali habadej. prakticky s hocicim sa da utyrat druha osoba. v starom grecku jeden miestny kral, diktator popravoval tak ze chudaka hodil do zeleznej kravy a tu potom hodili do ohna, cize sa tam dnu upiekol. napichovanie na kol je uz zname. kamaratka este kedysi na strednej robila SOCku o sposoboch poprav.no bolo to fakt huste citanie
-
qwerty-xyz