no som na to moc zvedavy... nedokazem si na zaklade ukazky spravit predstavu o tomto albume... ale ked sa s tym uz tolko natrapili tak mam vysoke ocakavania....ale jasne nieje nad stary kabat kedy boli texty piesni vacsinou o chlaste a este daake neslusne texty
pocuvam novy album a zda sa mi byt uplne super. netrufam si hovorit ci je lepsie ako dole v dole - vsetky ich albumy su vyborne . najviac sa mi pacia treky corrida, burlaci a usmevy pana loyda. co vy na album?
pocuvam ho dookola uz od soboty - je fakt dobry, trochu iny ako tie starsie ale inak super... a songy? naj je podla mna Buldozerem,potom asi narovnako corrida,burlaci,kostlivci a usmev pana loyda - ostatne su samozrejme tiez super..
je to velmi dobry album..Pocuvam ho od vydania az doteraz. Jednoznacne najskvelejsia pesnicka je Mala Dama. Investoval som do nej nemale financne prostriedky(jukebox). S kamaratmi sa dokazeme rozpravat hodiny o com to asi je..A stale sme na to neprisli...Ak to niekto vie nech mi to prosim napise
Key5ers0ze napísal:je to velmi dobry album..Pocuvam ho od vydania az doteraz. Jednoznacne najskvelejsia pesnicka je Mala Dama. Investoval som do nej nemale financne prostriedky(jukebox). S kamaratmi sa dokazeme rozpravat hodiny o com to asi je..A stale sme na to neprisli...Ak to niekto vie nech mi to prosim napise
No o com to je to je jednoduche o prostitutke (slusne povedane), ako pekne sa da o ... zaspievat ze
Bobr napísal:No o com to je to je jednoduche o prostitutke (slusne povedane), ako pekne sa da o ... zaspievat ze
velmi rad by som ti vyvratil tvoje tvrdenie minimalne 55protiargumentami, ale zda sa mi, ze si ten song nepocuval tolkokrat ako ja takze ked si to dopocuvas daj vediet na co si prisiel
Key5ers0ze napísal:velmi rad by som ti vyvratil tvoje tvrdenie minimalne 55protiargumentami, ale zda sa mi, ze si ten song nepocuval tolkokrat ako ja takze ked si to dopocuvas daj vediet na co si prisiel
hmmm tak cakam teda na tvoje argumenty... som zvedavy