Aky mate bike ?
-
last_knight
Light Professional
ty chces iba cisto kotuc alebo celu brzdu ? nezalezi aky mas bike ale aku mas vidlu a sa mi zda ze kazda vidla ma ten isty "stojan" na kotucovu teda to iste montovanie na kotucovu ak chces kotuc tak to neviem ale kotucovu zozenes hocikde..tinco napísal:zhanam predny kotuc na trek 3900, co by ste mi poradili za rozumnu cenu?? alebo kde na nete by som nasiel taketo doplnky k bicyklom??
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
na stranke predajcov bikov napr kaktus bike v bratislave tusim ze adresa je www.kaktusbike.sktinco napísal:zhanam predny kotuc na trek 3900, co by ste mi poradili za rozumnu cenu?? alebo kde na nete by som nasiel taketo doplnky k bicyklom??
-
Runes
Addict
co tu rozoberate sak chod na mtbiker abo dake ine bike forum btw ja pouzivam lx brzdy a mam 3 farebne BBcka a v poho aj rok vydrzia a aby som upresnil aj zavodim viz www.chupacabra.sk a kotuce su zbytocne vela ludi ich meni za Vbrake aj moj bracho mal mechanicke haesy(ci jak sa to pise) teraz avid 7 uz Vcka kotuc mas nevyhodu uzlen v tomze neda sa odstupnovat ucinok plynulo ked sa budes o kotuc zle starat zapeces platnicku a cela celust je v nebicku pre brzdy tak pekne zainvestuj do dobrych Vecok a bude to ok 
-
ROKI49
Medium Professional
no to tomu davas dobre zabrat, teda aby som menil gumicky kazdy mesiac tak to by som ani nebicykloval. ja som najazdil 5000 a az potom som meniltinco napísal:chcem celu brzdu, lebo sa necele dva mesiace som nabehal vyse 900km co gumicky nezvladaju....chcel som len poradit znacku aby som vedel ktore su dobre a zase tym zlým sa vyhybat a chcem obycajnu nie hydraulicku....
-
Collector QS
Amateur
bike vector
Ja mam bike Vector .....kotucove vidla 80,....znacky nevipisujem....stal ma 16000
-
Lord PROXI
King