11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
Nenasiel by sa aj niaky iny link?RiMMER napísal:Čo na 11. september hovorí prezident Bush? Pozrite si jeho príhovor 11.9.2006:
http://bibo.intrak.tuke.sk/~rimmer/Pres ... MiCRON.rar
sleduj pls home stranku, t.j. rimmer.nitranet.sk a tam najdes vzdy aktualne linky.Rubiki napísal:Nenasiel by sa aj niaky iny link?
http://rimmer.nitranet.sk/President.Bus ... MiCRON.rar
jj dikRiMMER napísal:sleduj pls home stranku, t.j. rimmer.nitranet.sk a tam najdes vzdy aktualne linky.
http://rimmer.nitranet.sk/President.Bus ... MiCRON.rar
Inak videl som ten film a aj mnoho ineho za poslednych par dni. Je velmi zaujimave sa vobec tie budovy zrutili.
Napr vo WTC bola pouzita zliatina ktorej teplota tavu, cize teplota pri ktorej straca svoju povodnu strukturu je 1535 stupnov celzia (2800 fahrenhaita) a National Aeronautics and Space Administration (NASA) 5dni po katastrofe zverejnila pomocou Airborne Visible/Infrared Imaging Spectrometer (AVIRIS) to ze najvyssia namerana teplota vo wtc bola 747 stupnov celzia (1337 F)
Zaujimave... O tych 1535 °C sa tu uz pisalo, no pokial ide o nameranie najvyssej teploty s ohladom na utoky na WTC, to je pre mna nieco nove. Hned som si to pre istotu preveril ; ) Kazdopadne, ide o dalsie z mnohych KO oficialnej verzii k utokom 9/11...Rubiki napísal:Inak videl som ten film a aj mnoho ineho za poslednych par dni. Je velmi zaujimave sa vobec tie budovy zrutili.
Napr vo WTC bola pouzita zliatina ktorej teplota tavu, cize teplota pri ktorej straca svoju povodnu strukturu je 1535 stupnov celzia (2800 fahrenhaita) a National Aeronautics and Space Administration (NASA) 5dni po katastrofe zverejnila pomocou Airborne Visible/Infrared Imaging Spectrometer (AVIRIS) to ze najvyssia namerana teplota vo wtc bola 747 stupnov celzia (1337 F)
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no pekne to do seba zapadá, ale podľa mňa aj keby namerali mnohokrát prekračujúcu teplotu tavenia, tak tie 3 búdy nemali padnúť voľným pádom. a ako si písal ty, tak do wtc7, ani lietadlo nenarazilo + na wtc1 a 2 horeli len horné poschodia.Tomasito napísal:Zaujimave... O tych 1535 °C sa tu uz pisalo, no pokial ide o nameranie najvyssej teploty s ohladom na utoky na WTC, to je pre mna nieco nove. Hned som si to pre istotu preveril ; ) Kazdopadne, ide o dalsie z mnohych KO oficialnej verzii k utokom 9/11...
PS: škoda, že to KO neprišlo už po pár sekundách 1.kola.
-
dudinko
Light Professional
To iste len niekolko krat podrobnejsie najdes v Loose Change.Rubiki napísal:Jo nasiel som aj zaujimavy flash...vazne super
http://www.pentagonstrike.co.uk/flash.htm
-
Dead_Warrior
Professional
do Afganistanu urcite nesli pre ropu, bolo by zaujimave zistit preco...Retne napísal:Dobre islo o oj*b , to je uz asi tu kazdemu jasne. Ibaze mne neda preco a kto to urobil, ak to bolo USA tak urobilo to z dovodu ropy....??? alebo coho??
a ako ste uz pisali na "vyrocie" bolo mi zle z toho co pustali v spravach a z reakcii ludi typu "bolo to priserene, chudaci amici, svine arabske"...
-
krija
VIP
veď v úvode aj na záver dokumentu si dostal odpoveď aj na tieto otázky: osobný prospeh, zlato, machinácie na burze, celkové postrčenie americkej ekonomiky...Retne napísal:Dobre islo o oj*b , to je uz asi tu kazdemu jasne. Ibaze mne neda preco a kto to urobil, ak to bolo USA tak urobilo to z dovodu ropy....??? alebo coho??
-
zvonenie33
Light Professional
Obhajilo im to rozpocet na armadu potrebovali ospravedlnit vpad do iraku, afganistanu.Bushovi to zaistilo znovuzvolenie lebo on je ten king co to vsetko predvidal...To nestaci?Retne napísal:Dobre islo o oj*b , to je uz asi tu kazdemu jasne. Ibaze mne neda preco a kto to urobil, ak to bolo USA tak urobilo to z dovodu ropy....??? alebo coho??
Sory ja som ten dokument co je tu nepozeral....krija napísal:veď v úvode aj na záver dokumentu si dostal odpoveď aj na tieto otázky: osobný prospeh, zlato, machinácie na burze, celkové postrčenie americkej ekonomiky...
Urcite staci! Uz mam plne zuby amikov! Super narod ! Nexhapem kde sa v nich berie tolko vycubanosti! Ved su taky sprosty tlusty!!!zvonenie33 napísal:Obhajilo im to rozpocet na armadu potrebovali ospravedlnit vpad do iraku, afganistanu.Bushovi to zaistilo znovuzvolenie lebo on je ten king co to vsetko predvidal...To nestaci?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Nova ikona noveho kultu
zdroj: http://cz.altermedia.infoDavid Macháček napísal:Jak to tak vypadá, tak 11. září a útok na budovy Světového obchodního centra (WTO) se stávají novým světovým kultem. A v poslední době se mi zdá, jako by tato nová modla začínala i zastiňovat již dlouho panující kult holocaustu. Ten má, jako jakékoliv jiné náboženství, své svaté atributy, ať už se jedná o denníček Anne Frankové, kterého se stále nacházejí další a další stránky a který byl psán kuličkovým perem, jež se v té době nevyrábělo a neprodávalo, nebo o jiné výpovědi a vzpomínky, které by se při hlubším zamyšlení (které je ovšem zákonem zakázáno a trestáno) musely jevit jako zcela nesmyslné.
Kult je kult a potřebuje svoje zázraky. A jeho svaté symboly také musí být náležitě zpropagovány. Někdy jsou dokonce předloženy k uctívání i mimozemským civilizacím, když jsou na palubě raketoplánů nebo družic.
I nový kult 11. září tedy přichází se svými svatými a zázraky. A jeden z těchto atributů se týká i nás a může jistě významně přispět ke zlepšení česko-amerických vztahů. 11. září tohoto roku velvyslanec USA v České republice William J. Cabaniss přivezl českým představitelům špinavou a roztrhanou českou vlajku. Dle zveřejněné legendy byla tato před několika měsíci nalezena americkými hasiči v troskách budov WTO. Ovšem tato cenná relikvie u nás nezůstane, toho nejsme hodni, bude zde jen nějaký čas vystavena, za naše peníze zrestaurována a pak bude převezena zpět do země původu. Ale také jste si všimli té náhody, že česká vlajka se našla téměř pět let po útocích zrovna v době, kdy se jedná o americké základně v České republice? Téměř zázrak…
// Temy spojene z dovodu rovnakeho predmetu diskusie. Tomasito
btw:
David Macháček napísal:...velvyslanec USA v České republice William J. Cabaniss...
King to je, to bezpochyby... King najväčších svíň, k**otov, imbecilov, debilov, hovniválov a treba spomenúť, že je najdokonalejším predstaviteľom zdegenerovaného amerického národa (nie náhodou sa stal prezidentom). On terorizmu nebráni, práve naopak, on mu vytvára živnú pôdu!zvonenie33 napísal:Obhajilo im to rozpocet na armadu potrebovali ospravedlnit vpad do iraku, afganistanu.Bushovi to zaistilo znovuzvolenie lebo on je ten king co to vsetko predvidal...To nestaci?