Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?
Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?
Prosim berte to seriozne a piste sem realne nazory ! dakujem 
Re: Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?
noo ja urcite prve do PARKU a potom by sa rozhodolo noo najlespie do nejakeho podniku ktory poznas a mas to tam osvecene ze to tam je dobre a potom zase parcik 
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Heh, no najpr do kina, aj keď vačšinou som všetko videl čo k nám pride, a aj holka
ale je to romantické... a kôli filmu sa tam aj tak nejde najlepšie horor, mám rád keď ma holka nepustí potom do cukrárne na zákusok, alebo zmrzku
čokoláda je najlepšie afrodiziakum a nakoniec pekne na prechádzku odprevadiť ju domov 
-
audiotrack
VIP
heh no nie vsetky chcu ist len tak von na kofolu alebo tak. Napr. ta moja. Nééé.. co tam... Ale do kina.. hmmaudiotrack napísal:Podľa mňa je to už také otrepané že do kina.. Ja radšej iba tak von, nič neplánovať. Chceš zmrzlinu? tu máš.. chceš kofolu? poď, dáme si.. ale nie robiť si plány na týždeň do predu čo budeme robiť a kam pôjdeme..
-
r3sp3ct
Light Professional
Vieš čo, radšej niekde kde ťa nikto nepozná, s tým mám ja blbé skúsenosti, spolužiaci, susedia, kamoši z ulice bez holiek, prídu a surovo si k tebe sadnú, niekedy ožratý, alebo zbožnujem keď prídu a veta: " tak čo nový objav, alebo tá má ale kozy a pod..." alebo tie pohľady a šuškanie... najradej chodím tam kde je málo ľudíEmerger napísal:Dobre chlapi tak dik za uzitocne napady...Ja by som to spravil takto...pekne sa prejst cez mesto, cestou dat daku zmrzlinku a potom zakotvit v bare kde chodim stale a kde kazdeho poznam. Co na to poviete ?
-
r3sp3ct
Light Professional
Vieš čo, kino je dobré... mám veľa kamošiek a som sa ich na to pýtal, a väčšina kino kôli ten romantike a súkromiu, ani o film nejde ako som už písal...pinco napísal:kino nie pripada mi to stare a nudne, radsej ist do restauracie, dat si pizzu, k tomu vino. Urcite by som nesiel do baru, kde ma kazdy pozna, lebo moc by som si jej neuzil.
Svata pravda. Akurat dnes v autobude som cul, ako sa chalani vypravaju:r3sp3ct napísal:Vieš čo, radšej niekde kde ťa nikto nepozná, s tým mám ja blbé skúsenosti, spolužiaci, susedia, kamoši z ulice bez holiek, prídu a surovo si k tebe sadnú, niekedy ožratý, alebo zbožnujem keď prídu a veta: " tak čo nový objav, alebo tá má ale kozy a pod..." alebo tie pohľady a šuškanie... najradej chodím tam kde je málo ľudíalebo kde poznám čašníčky/-ov a mám miesto niekde mimo...
-som ta videl v snackbare s nejakou jebackou! Ta bola dobra, tvoja je*acka?
-nie, frajerka. Boli sme si sadnut.
-Sak vravim kkt, ze je*acka!
proste z toho rozhovoru bolo vidno, ze ten jeden zo seba robi totalneho sefa, ktory mal takych "je*aciek" tisice, pritom je sam a riadne ho to sere