nema full a nejde tam viac veci ako momentalne na DKtechuhypper napísal:jediny server ktory nema PTS verziu ale full je asi lineage.ro
za koho hrate v L2?
ahm tak to sa teda mylis ... skusal si ten ich test server ?? inac este ten retail nemaju spusteny planuju to az na vikend (snad uz)Butabi napísal:nema full a nejde tam viac veci ako momentalne na DKtechu
pls neviete o nejakom CZ/SK serveri na ktorom su raty 3x-4x a funguje tam vela veci? hlavne summony, pety, castle siege moze byt aj rybarenie a 7signs. ked ziadny CZ/SK server tak moze byt aj zahranicny len nepoznam L2 slang po anglicky tak to bude trocha tazsie
hmm ak myslis nejaky retail server tak este ziaden taky neni zatial su len raty 1x
ale checkni www.lineage2.fansite.cz a tam mas rozne serveri tak sa nieco snad dozvies.
-
Drake
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Eru napísal:pls neviete o nejakom CZ/SK serveri na ktorom su raty 3x-4x a funguje tam vela veci? hlavne summony, pety, castle siege moze byt aj rybarenie a 7signs. ked ziadny CZ/SK server tak moze byt aj zahranicny len nepoznam L2 slang po anglicky tak to bude trocha tazsie
dnes uz na vsetkych servroch funguje to co pises
po pravde z ceskych by som ti kedysi odporucil
Kód: Vybrať všetko
www.la2.gamepark.cza zo zahranicnych odporucam skusit
Kód: Vybrať všetko
www.l2-paradise.comak padne Gamepark tak sa presuvam na Paradise
-
paracentesis
VIP
no nazdarek kamos,, odniekial sa pozname ze jo? hehehypper napísal:Ja som prave zacal hrat na serverina Virtue za Dark Avengera tento server by mal byt velmi funkcny zacal pred dnom a je tam 3000 hracov pocas dna.Kód: Vybrať všetko
http://www.l2-paradise.com/
to Erik: kukni semKód: Vybrať všetko
www.lineage2.com
k teme: ja som hraval za Sorcerera na DarkAge 71lvl
ee
spamel lamer L2,, ked mam pravdu povedat L2 sux,, neni o com uz,, a na FL som ties troska hral ale nebavilo ma to a na forume som ńie len prispieval, ak vies o comD30RU5 napísal:citron a na Forbidden lands nehras ? len prisievas do fora??
lvl36 Dark Wizard buduci Phantom summoner(najskor)
-
->slavo<-
Addict
hej poradte mi dobru postavu na luk
momentlane hram z elfkou ale nic moc
a potreboval by som aj poradit kde sa da zohnat co najviac penazi
lebo kvalitny luk stoji 15 000 a to nemam
inac mohli by sme dnes dat nejake stretko a hromadne to hrat je to docela super, ale nerozumiem napr tomu ze nemozem zabit spoluhraca.

momentlane hram z elfkou ale nic moc
a potreboval by som aj poradit kde sa da zohnat co najviac penazi
lebo kvalitny luk stoji 15 000 a to nemam
inac mohli by sme dnes dat nejake stretko a hromadne to hrat je to docela super, ale nerozumiem napr tomu ze nemozem zabit spoluhraca.
-
paracentesis
VIP
-
paracentesis
VIP
Pokud bys teda chtel vyzkouset Dragon tak mi posly cislo na ICQ. Nejlepe pres ss.->slavo<- napísal:ja hram na gameparkuten skill mi ostane ked pojdem na iny server?
Musis ale pocitat s tim, ze je tam online prumerne tak 2000+ lidi, coz je oproti Gameparku asi nejvetsi rozdil a ne kazdemu tak velka populace vyhovuje.
-
paracentesis
VIP