Antik
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
mnooo mi uz v Baske mame ANTIK asi 2 mesiace...a jasne ze sa ide cez wifi a je to na kamosovom dome a ja sa s mojou antenou iba pripojim na neho...a niesom ani obycajny pouzivatel netu ale zase neisom ani tazky downloader..proste ak mi nieco treba tak si to stihanem ci to uz ma 100 alebo 10 MB ...optiku je jasne ze nam tu nedaju...a DSL nechcem kvoli tomu ze tam je to na cas a v antiku je ( aspon tu u nas ) za 540Sk mesacne na neobmedzeny pristup k sieti...proste hlavnem i ide o STABILITU a RYCHLOST netu...pokkial su tieto dve veci urcte aspon raz tolko spolahlivejsie a garantovanejsie v antiku oproti tomu netu co mam teraz tak sa mi to oplati 
-
erytrocyt
VIP
Mauec- áno aj mi v Ke platíme 540 Skk, všetci čo majú garantovanú 192 Kb/s platia toľko. okrem tých čo majú štátnu dotáciu. Tí platia menej.
A čo sa týka rýchlosti. Nemôžem sa sťažovať. Download mám bežne 2 Mega/sek , a stabilita ? Niekedy to bolo biedne, ale už to je good. Výpadok si už ani nepamätám. Možno 2-3 mesiace dozadu, na 5 minút. Takže pohodička. Zasa neviem ako to je s ostatnými mestskými časťami.
A čo sa týka rýchlosti. Nemôžem sa sťažovať. Download mám bežne 2 Mega/sek , a stabilita ? Niekedy to bolo biedne, ale už to je good. Výpadok si už ani nepamätám. Možno 2-3 mesiace dozadu, na 5 minút. Takže pohodička. Zasa neviem ako to je s ostatnými mestskými časťami.
-
mauec
Light Star
garantovana 192ka ?eritrocit napísal:Mauec- áno aj mi v Ke platíme 540 Skk, všetci čo majú garantovanú 192 Kb/s platia toľko. okrem tých čo majú štátnu dotáciu. Tí platia menej.
Som presvedceny, ze beries na vedomie, ze ta garantovana rychlost 192 je v kilobitoch a nie v kilobajtoch.mauec napísal:garantovana 192ka ?)) super ja mam negarantovane 50
....
Pokial uz je u Vas antik dlhsiu dobu, tak snad uz tie hlavne muchy su vychytane..
No tak uz sa zapojim aj ja do tejto plnoduchej debaty.
Lepsi net ako je ANTIK v KE nieje a zato rucim.
Vedlajsie sluzby ktore antik ponuka:
FTP Servery
Hracske servery
Antik TV
IP Telefon
Mail
WEB server
Celokosicka LAN siet
Aktualne projekty:
Antik uz ma rozbehane opticke pripojenie v Starom meste, Dargovsky Hrdinov, Terasa a Jazero. Pripravuje sa KVP, najprv sa bude realizovat prepojenie horneho s dolnym a nasledne s centralou. Momentalne KVP bezi na 2 WIFI antenach.
Pripravovane projekty po dokonceni optiky:
Neobmedzene pripojenie na vsetky FTP
Metropolitna siet
Aktualna novinka:
Dolne KVP ma ako prve garantovanych 8Mbit/s (1MB/s) pricom vsetci ostatny aj na optike mozu len slintat lebo maju maximalne 4Mbit/s ale planuje sa projekt pre cele Kosice (ehm to je vo hviezdach
)
Lepsi net ako je ANTIK v KE nieje a zato rucim.
Vedlajsie sluzby ktore antik ponuka:
FTP Servery
Hracske servery
Antik TV
IP Telefon
WEB server
Celokosicka LAN siet
Aktualne projekty:
Antik uz ma rozbehane opticke pripojenie v Starom meste, Dargovsky Hrdinov, Terasa a Jazero. Pripravuje sa KVP, najprv sa bude realizovat prepojenie horneho s dolnym a nasledne s centralou. Momentalne KVP bezi na 2 WIFI antenach.
Pripravovane projekty po dokonceni optiky:
Neobmedzene pripojenie na vsetky FTP
Metropolitna siet
Aktualna novinka:
Dolne KVP ma ako prve garantovanych 8Mbit/s (1MB/s) pricom vsetci ostatny aj na optike mozu len slintat lebo maju maximalne 4Mbit/s ale planuje sa projekt pre cele Kosice (ehm to je vo hviezdach
Na lokalnom fore jeden z Cane pisal, ze jemu to ide cca 250kB/s..mauec napísal:takzee na ANTIKU cez WIFI to bude asi kolko? minimalne mam 192kbit...co je NICa bojim sa toho e to bude to iste co amm teraz a na kok**** sa budem prehadzovat dpc
80% Tebou spominanych vyhod ANTIKu plati priamo pre obyvatelov KE (hlavne velkych sidlisk terasa, nad jazerom, kvp, furca). Ostatni mimoKE vacsinu tych sluzieb nikdy nebudu mat.. (ak, tak max. po polnoci)..SSPPYY napísal:No tak uz sa zapojim aj ja do tejto plnoduchej debaty.
Lepsi net ako je ANTIK v KE nieje a zato rucim....................
Nesom isty kamrat
Aby nam siel net mimo KE co potrebujeme? WIFI potrebujeme. A co potrebuje WIFI? Anteny potrebuje WIFI. A cim viac antena mame tym je vecsia priepustnost. A naco budu antiku tie anteny ked urobi komplet optiku? Zeby ich pouzil na lepsie a rychlejsie pokrytie okolia Kosic? No nechajme sa prekvapit.
Aby nam siel net mimo KE co potrebujeme? WIFI potrebujeme. A co potrebuje WIFI? Anteny potrebuje WIFI. A cim viac antena mame tym je vecsia priepustnost. A naco budu antiku tie anteny ked urobi komplet optiku? Zeby ich pouzil na lepsie a rychlejsie pokrytie okolia Kosic? No nechajme sa prekvapit.