Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Frikso akože ja mám aspoň jednú dobrú vec, že mi sme v triede kolektív pijeme spolu, máme prúsery spolu a pod... a o svojích holkach a o spolužiakových rozprávame krsnými menami, tolerujeme to, čiže ak by niekto niečo povedal o mojej alebo ja o niečej, tak 1/4 triedy stojí pred dverami, ďalší robia kruh a zvyšní držia :) mi stojíme pri sebe... skôr taký "ujovia" o rok mladší čo chcú do "skupiny" a majú také husté reči, že všade p*čujú a pod... a rozprávajú o holkách nie krsným menom alebo priezviskom ako kunda a pod... výrazy a pritom doma honia každý deň a sú rádi, že neurobia fľak.

U nás je nepísané pravidlo, že tam kde je niekto s holkou na rande a pod... tak sa zvyšní stratia. robím to aj ja a aj spolužiaci, vačšina je priateľov, kamošov mám veľa ale priateľov, to sú ľudia ktorím verím.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skus aj kombinovat. Ja by som urcite najprv park-kino-kaviaren. A potom by si uvidel ako na jednotlive reagovala a podla toho vyhodnotil, ze co jej naj vyhovovalo. To inak o babe dost povie :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

r3sp3ct napísal:Vieš čo, kino je dobré... mám veľa kamošiek a som sa ich na to pýtal, a väčšina kino kôli ten romantike a súkromiu, ani o film nejde ako som už písal...
lenze prve rande je o spoznavani a v kine sa velmi neda rozpravat. Neviem co na tom vidis romanticke. Mne to pride skor, ako som uz pisal, nudne. Ziadny offense, mne je to jedno kam ty babu pozves, ale toto sa imo na prve rande nehodi.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hodne zalezi na tom, aku, odkial tu holku poznas...
ked je to kamaratka, isto o nej nieco vies, nebudes ju brat tam kde ju to vyslovene nudi.
ja som vzdy za prechadzku, nejake pekne miesto, pomenej ludi, nech je hlavne cas na rozhovor, o to zo zaciatku ide. nasledne mozte sadnut do kaviarne, ked uz bude dama unavena:)
cajovnu na prve rande neodporucam, vacsina je zariadenych na prilis intimne sedenie - oddelene boxy atd, a to pokial tu damu nepoznas dlhsie nie je dobre - nemusi mat k tebe doveru.
teda pohodickovo sa prejst, sadnut vonku na lavicku a pod.
uplne idealny priklad v BA je ist na hrad, alebo po nabrezi smerom k PKO.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Zbal sebou nekolik litru vina neco na chalku a bezte se projit nekam do prirody. To je nejlepsi :wink:
Dorrotka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dorrotka »

audiotrack napísal:Podľa mňa je to už také otrepané že do kina.. Ja radšej iba tak von, nič neplánovať. Chceš zmrzlinu? tu máš.. chceš kofolu? poď, dáme si.. ale nie robiť si plány na týždeň do predu čo budeme robiť a kam pôjdeme..
true true..povedz jej ze pojdete von..a potom uplne spontanne..co ja viem..pre niekoho je zabava ist na pizzu a niekto si uzije fun aj pri skusani topanok v hypernove..chapes:D takze neplanuj..nechaj sa unaasat;)
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

nečítal som celú túto diskúsiu ale toto ma zaujíma
Frikso napísal:No ja som pozyval do kina na 3:15 zomries. Inak pekna hovadina, ale koli filmu sme tam predsa nesli :)
ako vieš že to bola hovadina keď ste tam nešli predsa koli filmu? nebodaj ste pozerali...? :D
Bohdan12
Light Star
Light Star

aaa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Na Zmrzlinku
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Fpoho ked hu pozves napr. na plavaren abo na kupalisko- sa aspon viac "ocumite". Niekedy ye fpoho tiez biliard, ked jej slubis ze ju to naucis hrat, ta cajovna imho tiez nieje odveci- pekne vklude si pokecat pri cajiku, prip. vodnej fajke (opk, V-O-D-N-E-J :) ) Ale naj su aj tak podla mna len take prechadzky- date si zmrzku prip. take yedlo podla toho, co pride.....
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono stretnut sa - tam vobec nehra rolu kino, podnik.. to su skorej rusive prvky.. stretavate sa aby ste sa blizsie spoznali, a v kine na to zrovna vela prilezitosti nemate. Ja si s kamaratkou radsej len tak vyjdem (resp ma vytiahne :lol: ) von, bez akychkolvek planov... Podstatna zlozka "rande" je jednoznacne komunikacia .. preto ako idealne vidim miesta kde ma clovek pokoj na dusi - najlepsie niekde v parku, alebo inom volnejsom priestranstve kde mate jak dobry vzduch, tak okolie prijemne na pohlad.. no a samozrejme nie ste obklopeni spustou ludi, ktori by vas mohli rozptylovat... Ked ste vonku spolu nejaky cas, urcite dostanete chut napit sa, pripadne nieco zhltnut ci ist na tu zmrzlinu - ale nezakotvit v nejakom podniku na cely vecer - splnit ucel navstevy podniku a pokracovat dalej tak ako ste zacali - vonku spolu.. Uznavam ze cloveku ked je s niekym chuti ist do kina - ano da sa to ale uz ked sa trosku otukate - ale to uz po tych par rande, ani nejde o rande ale proste o navsteve kulturneho podujatia...

ach jaj jake idealne.. hlavne ze sedim doma jak puk.. no nic.. teoria dnes, prax nabuduce :D
qwerty-xyz

Re: Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Emerger napísal:Prosim berte to seriozne a piste sem realne nazory ! dakujem :?
suhlasim s vasimi nazormi ze do kina a podobne...ale podla mna je celkom zabavne ist niekam na bicykli.....nie uhnat sa k smrti.....ale tak pekne pomaly..ist niekam a v "cieli" si dat tu zmrzlinu alebo kofolu...... :wink:
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

hmmm, moje prve rande...? hmmm, keby som pamätal... myslim ze najskor niekde do baru... na kofcu a tak...
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

ja by som ju pozval niekde von napr. do parku alebo do kina..a potom niekde do nejakej restiky....laska ide cez zaludok :lol: :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

len tak vonku na prechadzku kym je este pekne teplo cez den...
Rafmartin
Amateur
Amateur

Re: Kde by ste pozvali dievca na prve rande ?

Príspevok od používateľa Rafmartin »

Emerger napísal:Prosim berte to seriozne a piste sem realne nazory ! dakujem :?
Ja som svoju prvu (a zatial aj poslednu) babu pozval prvy krat na caj, lebo bola strasna zima. Stretol som ju v meste, pozval na caj, a bolo.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

NIekam na cocktail alebo kavu, do nejakeho fajn podniku, kde bude dost miesta a kludu na rozpravanie.. a odtial na nejake pekne odlahle miesto s so super vyhladom(napr. Slavin), ked sa ta opyta ze kam idete tak jej len povedz ze nechaj sa prekvapit... works perfectly :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja niekam do lepšieho baru na víno. tam docela dobre zapôsobíte už na prvý dojem, keď si objednáte flašku dobrého vína, barman ju donesie,otvorí, dá vam privonáť namočenú korovú zatku a pak vám na dva hlty naleje do pohára na koštovku. Toto zapôsobuje :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Te-wei - Je to celkom dobrý nápad, len sa pritom nesmieš tváriť akoby si vynašiel krížovku, chápeš :wink:
Chceš dievča zaujať, chceš byť na ňu milý, takže je dôležité nehrať sa na svetovo uznávaného znalca vína. Pretože niektorí jedinci by pri takejto rade k tomuto hneď skĺzli.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

eritrocit napísal:Te-wei - Je to celkom dobrý nápad, len sa pritom nesmieš tváriť akoby si vynašiel krížovku, chápeš :wink:
Chceš dievča zaujať, chceš byť na ňu milý, takže je dôležité nehrať sa na svetovo uznávaného znalca vína. Pretože niektorí jedinci by pri takejto rade k tomuto hneď skĺzli.
To je samozrejmé.to som na mysli nemal: Ono skôr ta babenka uvidí, že sa (ja) chalanisko vyznám a viem v spoločnosti čo sa má. A samozrejme nemať okolo toho kopec rečí, ako napr. prečo ti ten barman dal privonať kor. zatku a bla bla kopu kecov.

btw: Mikulovská Frankovka for ever... :)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Te-wei napísal:Ja niekam do lepšieho baru na víno. tam docela dobre zapôsobíte už na prvý dojem, keď si objednáte flašku dobrého vína, barman ju donesie,otvorí, dá vam privonáť namočenú korovú zatku a pak vám na dva hlty naleje do pohára na koštovku. Toto zapôsobuje :)
hm, fakt to znie fajn... vidno ze to je tvoje teritorium, tak odporuc taku fajnu vinaren v Bratislave, ba poznam len take "U jelena" a to sa podla mna ani vinaren neni, takze sa rad priucim
sorry za OT.
Napísať odpoveď