Ako riesit nezaujem u druhej strany.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako riesit nezaujem u druhej strany.

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

No sorry ak to tu je ale mam taky osobny problem.
Odkedy mam psa chodievam casto a dlho von. Takto som sa zoznamil aj s kamoskami mojej stareeej kamosky. Mam len 16 no a zalubil som sa do jednej 14tky. Som do nej totalne zalubeny, ale na 100% viem ze ma nelubi, bere ma ako kamosa a to je vse. Ako ju mam vykopnut z mojej hlavy??!! Uz 2 tyzdne mam kvoli nej debku, nespim a mam toho plne zuby... Mate nejaky recept?
:cry:
//uz predtym som mal zopar "frajerok" ale toto je ine, proste to co ku nej citim je spalujuci pocit...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bud jej to otvorene povedz.. mozno ten nezaujem iba hra, resp. si neuvedomuje moznost vztahu s Tebou..

..alebo predaj/daruj psa niekomu.. a prestanes chodit na prechadzky.. prestanes ju stretavat.. a casom zabudnes. ;)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ten spalujuci pocit je zamilovanost. je to prijemne ale netreba si to pliest s nicim vaznym. Chce to cas. Treba si ist zabehat, zabicyklovat a dostat zo seba vsetko napatie. Casom to prejde.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

prve nieco urobit, ked s nou budes skus ju pobozkat. uvidis reakciu, ak bude negativna budes mat ciste svedomie, ze si skusil co sa dalo, a zabudnes na nu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

enter00 napísal:prve nieco urobit, ked s nou budes skus ju pobozkat. uvidis reakciu, ak bude negativna budes mat ciste svedomie, ze si skusil co sa dalo, a zabudnes na nu.
To je podla mna to najhorsie, co moze spravit. Len tak bezhlavo sa na niekoho vrhnut a chciet ho pobozkat je to najodpudzivejsie hadam. To tak funguje mozno vo filmoch, ale nie v realnom zivote.

By som jej to proste mozno skusil len povedat. I ked ste obidvaja este moc mladi a o "zamilovanosti" nemoze byt rec, zazit to musite. ;) Vela stastia.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

enter00 napísal:prve nieco urobit, ked s nou budes skus ju pobozkat. uvidis reakciu, ak bude negativna budes mat ciste svedomie, ze si skusil co sa dalo, a zabudnes na nu.
len to skus a hned budes mat co napisat do temy "Už vás priateľ/ka udrel/a?".

k teme: neboj, stretnes ine dievca a hned na nu zabudnes. Najhorsie je to, ze sa s nou stale stretavas, ale tak to asi aj ostane, jedine, ze by si predal psa. Skus jej aspon naznacit, ze mas o nu zaujem. Mozno aj ona ma o teba, len si mozno mysli presne co ty.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ja mam ine skusenosti. nebudem sa s Vami hadat, ale toto proste funguje.
samozrejme ze nie sa na nu vrhnut, ale pomaly k nej prist, pohlad do oci, a potom pomaly a jemne pusa. Povie to viac ako tisic slov, doslovne.

pokial cukne, odtiahne sa, a pod, je jasne na com stoji. pokial nato pojde cez obkecavacky ako sa mu zapacila bla bla bla, automaticky sa v jej hlave zacnu predstavy co nato povedia ostatni, ze jej naj kamoska si o nom mysli ze je blbec ... chapete, co myslim. ma 14, viac od nej cakat nemozete.
tymto sa to obide, a zostava cista sila okamziku, ked sa podvedome prejavi ci sa mu "paci" alebo nie.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: Ako riesit nezaujem u druhej strany.

Príspevok od používateľa Baciiik »

rivatnt2 napísal:No sorry ak to tu je ale mam taky osobny problem.
Odkedy mam psa chodievam casto a dlho von. Takto som sa zoznamil aj s kamoskami mojej stareeej kamosky. Mam len 16 no a zalubil som sa do jednej 14tky. Som do nej totalne zalubeny, ale na 100% viem ze ma nelubi, bere ma ako kamosa a to je vse. Ako ju mam vykopnut z mojej hlavy??!! Uz 2 tyzdne mam kvoli nej debku, nespim a mam toho plne zuby... Mate nejaky recept?
:cry:
//uz predtym som mal zopar "frajerok" ale toto je ine, proste to co ku nej citim je spalujuci pocit...
Jakto mozes vediet ze ta nelubi alebo sa jej nepacis hm...?Podla mna ked ju tak lubis by si to mal skusit posnazit sa ju zavolat von ale len vi dvaja napr na prechazdku zo psom len ty a ona :) moj nazor... inak ta nespavost ked myslis na babu je haluz dost krat som to zazil drzim palce :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Len sa toho psa nesnaz zbavit. Chudak... Radsej ho zober vecer von, zavolaj ju (sami dvaja) a chodte sa prejst. Staci fantaziu, nieco si vymysli..
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

kasli na nu nemysli na to hadam sa koli niakej 14 nebudes trapit a nezabudni vsetky 14-15tky nevedia co chcu su najivne a sproste
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: aa

Bohdan12 napísal:kasli na nu nemysli na to hadam sa koli niakej 14 nebudes trapit a nezabudni vsetky 14-15tky nevedia co chcu su najivne a sproste
nj mate vsetci pravdu, a to ci ma lubi, viem ze ma proste nelubi.. hej ja ju len chcem teraz vytrepat z hlavy, a radsej by som tyzden nejedol ako by som sa mal zbavit mojho hawka. a Bohdan, neviem mas aj pravdu ze su naivne celkom, ale tamta je ina, proste nie je ako ostatne tiez je taka "rannopubertalna". hej ale nesnazi sa byt nejakov "jeffou", vystrednou kravou, ktora sa oziera, huli, a vselico mozne. no nic proste, ona vie ze ju lubim, city neopatuje, ale kamos s nou nadalej budem, a kedze sa uz odmalicka pretvarujem tak tvarit sa ze som OK mi problem robit nebude. Inak dik... a to je asi vse...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

rivatnt2 napísal:nj mate vsetci pravdu, a to ci ma lubi, viem ze ma proste nelubi.. hej ja ju len chcem teraz vytrepat z hlavy, a radsej by som tyzden nejedol ako by som sa mal zbavit mojho hawka. a Bohdan, neviem mas aj pravdu ze su naivne celkom, ale tamta je ina, proste nie je ako ostatne tiez je taka "rannopubertalna". hej ale nesnazi sa byt nejakov "jeffou", vystrednou kravou, ktora sa oziera, huli, a vselico mozne. no nic proste, ona vie ze ju lubim, city neopatuje, ale kamos s nou nadalej budem, a kedze sa uz odmalicka pretvarujem tak tvarit sa ze som OK mi problem robit nebude. Inak dik... a to je asi vse...
OMG MI TI TU RADIME ZE AKO SNOU ZACAT A TI TO UZ TAK BERES ABY SME TI POMOHLY NA NU ZABUDNUT :lol:
SAK BOJUJ CHLAPE SKUS TO :!: :!: OmG 8)
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

Bohdan12 napísal:kasli na nu nemysli na to hadam sa koli niakej 14 nebudes trapit a nezabudni vsetky 14-15tky nevedia co chcu su najivne a sproste
nemas pravdu..nie vsetky 14-15 su najivne a sproste ! :x
Bohdan12
Light Star
Light Star

dd

rivatnt2 ja som mal cca 17 spoznal som jednu babu mala 15 myslel som si ze lepsieho cloveka nenajdem ale po 6 mesiacoch to dopadlo ako to dopadlo.ties som mal hlavu v smutku ale co uz presiel mesiac a uz som si ani na nu nespomenul.
Bohdan12
Light Star
Light Star

k-u-l-i napísal:nemas pravdu..nie vsetky 14-15 su najivne a sproste ! :x
Bracho to nevravim ale aspon co ja som spoznal a moji kamosi.....proste nazvime to /Cest vynimkam/
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Zhodnime sa na tom ze vacsina14-15 su tak troska este deti. S nimi si este nic nezacinaj, bo sa jej zmeni nalada, pripadne jej neco rupne v bedni. Radsej nieco stabilnejsie :wink:
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:OMG MI TI TU RADIME ZE AKO SNOU ZACAT A TI TO UZ TAK BERES ABY SME TI POMOHLY NA NU ZABUDNUT :lol:
SAK BOJUJ CHLAPE SKUS TO :!: :!: OmG 8)
hej jasne baciiik ale tu ide o to ze zo seba nebudem robit picina. ked ma nelubi tak ju tam nebudem peosit a naco bojovat. Zapni si csko daj si proti 100000 hard-botov a ak ich zabijes a vyhras tak ja zabojujem, proste tam nie je sanca. hej lebo boj uz bol. len ma nebavi uz nespat, otvorim amtiku vidim tu babu, kukam na tabulu vidim tu babu... ale to je asi normal. a nvyse sak mam doma box. vrece takze to zo seba vyboxujem... a aj do steny.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

to boxovacie vrece mi raz helplo... hodka a pol vkuse, kamos vedla - mlatil som do vreca(ku koncu uplne slaby) a zaroven som sa vykecal kamosovi... na druhy den som uz na tu holku ani nepomyslel - skus,mozno pomoze
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

psychika funguje tak, ze dokial si sam problem neurovnas, nezmizne. teda to s nou skus, rady ako uz zazneli.
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:to boxovacie vrece mi raz helplo... hodka a pol vkuse, kamos vedla - mlatil som do vreca(ku koncu uplne slaby) a zaroven som sa vykecal kamosovi... na druhy den som uz na tu holku ani nepomyslel - skus,mozno pomoze
maki diik, som unaveny, asi po tristrvte hodine buchania som si vydrbkal skrutku zo steny a 35 kilove vreco mi je**o na nohu uz som kludny...
je**T 13-14-15 !!!!!!!!!!!! Moje nove motto!!! :x
Napísať odpoveď