to beres dako s velkym nadhladom ne. Ale ved co ti ostava.....uprimnu sustrastGangy napísal:Diky ale tema neni o mne, zalozte temu "Gangyho osudy" a tam piste OT![]()
Rany osudu
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Pred 3 dnami som sa dozvedel, ze otcova sestra (jeden z najoblubenejsich clenov celej nasej familie - ja ju mam strasne rad) ma rakovinu prsnika. Dufam, ze vsetko bude v poriadku, nechcel by som o nu prist. Inak uz nemam ani jedneho dedka a nemam jednu babicku. Takisto mi zomrela pri autonehode mamina sestra. Je toho dost..
Ale stale si myslim, ze to nema nic s osudom, ja na osud neverim. Vysvetlim aj preco:
1. dedko - zomrel prirodzenou cestou, stary pan (normalne)
2. dedko - zomrel po skleroze na vysusenie mozgu (nevyliecitelne zatial, ani sa nevie presne, preco vznika choroba)
3. babka - mozgova porazka ("normalne")
4. mamina sestra - keby neboli pili na firemnej oslave, nestalo by sa to, mozu si za to sami
5. otcova sestra - je dokazane, ze fajcenie sposobuje rakovinu, je mozne, ze z toho ma aj toto, nehovorim, ze 100%, ale je to mozne, cize keby nefajcila, mozno by sa to nebolo stalo
Osobne si myslim, ako som v inej teme spominal, ze osud neexistuje a kazdy si je strojca svojho stastia. Ale tato tema o tom nie je..
Ale stale si myslim, ze to nema nic s osudom, ja na osud neverim. Vysvetlim aj preco:
1. dedko - zomrel prirodzenou cestou, stary pan (normalne)
2. dedko - zomrel po skleroze na vysusenie mozgu (nevyliecitelne zatial, ani sa nevie presne, preco vznika choroba)
3. babka - mozgova porazka ("normalne")
4. mamina sestra - keby neboli pili na firemnej oslave, nestalo by sa to, mozu si za to sami
5. otcova sestra - je dokazane, ze fajcenie sposobuje rakovinu, je mozne, ze z toho ma aj toto, nehovorim, ze 100%, ale je to mozne, cize keby nefajcila, mozno by sa to nebolo stalo
Osobne si myslim, ako som v inej teme spominal, ze osud neexistuje a kazdy si je strojca svojho stastia. Ale tato tema o tom nie je..
-
johnykilla
Light Star
-
Kibo
Hardcore addict
ja som nezazil ani jedneho dedka, obaja zomreli tesne pred mojim narodenim, vraj je skoda, ze som ich nezazil, boli skveli. jedneho zrazila V3S v Ba a druhy zomrel tusim na zapal pluc, to som si nie moc isty. nedavno zomrela babka, mala 90 rokov, velka skoda ze tu uz s nami nie je, krstny zomrel na rakovinu, ujco zomrel asi pred rokom, ked prvykrat v zivote (na stare kolena, mal skoro 60) liezol na strom otlkat orechy a ako vyliezol na strom dostal infarkt a na zem padol mrtvy a zlomil si este vaz... zivot je niekedy nefer...
ti lepsi odchadzaju skor, ako sa vravi...
Znovu otvaram tuto temu, pretoze vcera mi otec povedal aku ma/mal presne chorobu. Maturoval som a bolo to pre mna dost psychicky vycerpavacuje obdobie, tak mi len povedal ze mal nejako pokazeny zaludok a museli mu ho vybrat, ale ze vsetko bude OK a s obmedzeniami bude zit ako kazdy iny. Ma rakovinu zaludka, teraz zacina chodit na chemoterapiu, tak dufam ze tu so mnou bude este dlhe roky, pretoze on mi v zivote pomohol viac nez hockto iny a zivot bez neho bude tazky. Ja aj teraz odchadzam do francuzska zit/studovat a rozmyslal som ze ci neostanem s nim, ale on by mi to nedovolil, pretoze vie co je pre mna najlepsie... a nechce ma nijako obmedzovat len podporovat...
-
in your world
Light Star
už nemám ani jednu babku a ani dedka.to som ešte nejak predýchala,ale pred mesiacom mi nečakane zomrela mama.len tak.zrazu tu už nie je, ja mám aspoň ešte otca, ale nezávidím tým, ktorí už nemajú ani jedného rodiča. moja najlepšia kamarátka má momentálne otca v nemocnici,našťatie to nie je veľmi vážne, ale pred pár rokmi jej zomrel brat. vie čo teraz prežívam a tak je mojou najlepšou oporou.
-
marteenka.s
Light Expert
bolo to pred dvoma rokmi a cele letne prazdniny som brigadovala ako casnicka. Nemala som cas navstivit babku a dedka ako sme to robievali kazdy vikend. Raz mama za mno prisla ked som robila ze dedko je v nemocnici. INFARKT...prekonal....vravim si ze najdem si tento vikend cas a pojdem za nim
nestihla som..na druhy den zomrel a ja som mala vycitky svedomia ze som sa s nim nestihla rozlucit. Ved som ho nevidela asi Dva mesiace. Doteraz mi je to luto