Ale ja by som potreboval domou daco, lebo zatial hram iba single
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
kukiak
Addict
Server Stone Castle otvoril novy realm cisto o PvP (Player Vs Player) !! Hned od zaciatku mate lv 60 a epic set Tier2 na sebe!! Naucite sa kuzla od trenerov, napisete .pvp enter a ste v arene. Tu sa cel den odohravaju velke bitky! Jedine co potrebuje je mat verziu hry 1.11 + specialny hack klienta. Vsetky informacie najdete na http://stonecastle.extel.sk. Registracna stranka na PvP realm je http://stonecastle.extel.sk
Tak nehavajte a podte si dat poriadne PvP, bez LAGOV !! (pingy okolo 50-250!)
Pre viac info sa pytajte tu, pripadne na fore Stone Castlu, napiste PM na nick Miso alebo na ICQ.
Tak nehavajte a podte si dat poriadne PvP, bez LAGOV !! (pingy okolo 50-250!)
Pre viac info sa pytajte tu, pripadne na fore Stone Castlu, napiste PM na nick Miso alebo na ICQ.
-
kukiak
Addict
Nikdy na Free server nezazijes pvp aspon v 1/5 podobne ofiku...Skrz lagy....Teda nie na wowemu...nekritiuj ked nevies..je 30 ludi online a nikdo sa nestazoval. Ak ta to nebavi, nehraj tam. Lagy tam nie su preto lebo, tam nie su ZIADNE spawny,npc..odstranych par scriptov co zatazovali server...Ale ak mi najdes server wowemu, kde hra 40+ ludi online stale je naspawnovany a pingy su okolo 100, classy su ako tak vyrovnane, napis mi....ironicky myslene, nic take nenajdes.
Su len dve moznosti SPAWNY,lagy a normalne PvE...Alebo ziadne spawny, ziadne lagy a PvP.
Niekoho bavi hrat pomalinky, chodit dungy, kecat s hracmi atd...Niekoho len masivne,velke bitky
, ako mna
.
Su len dve moznosti SPAWNY,lagy a normalne PvE...Alebo ziadne spawny, ziadne lagy a PvP.
Niekoho bavi hrat pomalinky, chodit dungy, kecat s hracmi atd...Niekoho len masivne,velke bitky
-
Mrk
Professional
no ja som len vyjadril svoj nazor ze to neni to prave "orechove" ale ked to niekoho bavi pre mna za mna nech to hra.....je sice pravda ze to pvp neni take ako na oficu.....ja som preto presiel na ofic....lebo ma nebavili tie same bugy a lagy a proste EMU...ako raz poznamel Hojko na fore srv kde som kedysi hraval ze nikoho snad nezabije 15-20sk/den za ofic.....ja mam uz len jediny problem a to je cas....takze moc uz nehravam 
-
aruN
Professional
lol nerobil by som ak chces chytit ban na ip,na niektorych su autobany na inych nie ale radsje necheatovat a poriadne hratFuturama napísal:cawte neviete niekdo ako sa hackuje alebo cheatuje na wow
Dik za odpovede
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
http://wow.allakhazam.com/ - tu najdes skoro vsetko...