pAMATAM SI ESTE KED tu bola este vip zone nieco iba pre adminov a vip userov a napadlo ma ,ze ty co su v tabulke ako v tabulke karmy. by mohli mat nejake plus . a mohla by sa obnovyt ta to zona ktora bola dostupna iba pre vyvolenych.
audiotrack napísal:"Všetci sú si rovní, len niektorí sú si rovnejší" G. Orwell
A o čom sa ako bude v osobitnej téme baviť hŕstka ľudí?
jj, je to nanič, len zbytočne separovanie, ja si myslim že je to zbytočné...
neni tu warez a neni dôvod prečo by tu mala byť VIP zóna, keby žr tu je VIP zona s VIP linkami tak este OK ale nie je tu warez tak je to zbytočne, diskutovať z 20ludmi neni moc dobré...
Tiez si myslim. Mame tu ICQ, IRC, pripadne kto je naruzivi, moze vytvorit na pokeci miestnost hojko.com. Viem si dobre predstavit, ako by to tu vypadalo, ked niekto "vyleze" z VIP miestnosti a povie, o com sa tam kruti. Sak mi to pripada, jak keby na toaletu tam chodili.
Cast pre adminov a moderatorov tu je, rovnako aj pre darcov a vip uzivatelov. Nie je dovod, aby bola viditelna pre vsetkych, kedze do nej nemaju pristup. Ten kto tam pristup ma, tak tomu sa zobrazuje. Ked budes darca alebo vip, tak sa potom ozvi ohladom tych vyhod, zatial mozes len o tom snivat.
vsetko sa da kupit.. najlepsie ked kupujes macku bez vreca ci vo vreci .. ja len zartujem chlapi .. vsetci vsetko darujte a vsetci budete mat pristup do VIP a potom si vytvorime novu zlozku .. pre tych co chcu peniaze spat.. neni to dobry napad hojko .. xixi tie 10 hodinovky v restike mi lezu na mozog
to by nebolo najlepsie, lebo ostatni zavistlivci by hned poznizovali karmu tym ktori su v top 100. a nie je to nic super napriklad v nasej VIP zone pribudne novy prispevok asi raz do tyzdna, takze trochu nuda. sice na lamkach je tam kazdy den nieco nove, ale tam je darcov viac...
inak len tak pre zaujimavost, kolko je tu tych co maju pristup do VIP (cize darcovia, vip, modi a admini?)
hojko napísal:Cast pre adminov a moderatorov tu je, rovnako aj pre darcov a vip uzivatelov. Nie je dovod, aby bola viditelna pre vsetkych, kedze do nej nemaju pristup. Ten kto tam pristup ma, tak tomu sa zobrazuje. Ked budes darca alebo vip, tak sa potom ozvi ohladom tych vyhod, zatial mozes len o tom snivat.
a ak mozem byt taky drzy, ake maju tito dotycni vyhody?
Lord PROXI napísal:
no skoro ziadne, iba vedia vse menit na fore
to si iba par ludi mysli ze vip+darcovia mozu vsetko a potom chodia taketo SS
caw , nemusel si locknut tu temu Confused (http://hojko.com/viewtopic.php?t=54035) , lebo tie temy co si mi dal v nich sa vacsinou riesi konvertovanie do standartneho 176x144 ale ja chcem nieco vyssie napr. 352x288 (aby sa to dalo pozerat na MT s rozlisenim 240x320 a vyssie) a to som tam nejak nenasiel Confused
a toto forum je snad na to aby mi pomohli s konkretnou vecou... uz ta jedna tema hore dole databazu az tak nezaberie Confused
ty debil , a nevis o nejakom programe ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil , ty debil ,
caw
nevies mi nahodou povedat kde zmizla moja tema v sekcii bazar?
mazali ste temy?