Komercny lov tulenov
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
U vas zabijaju prasata tymto sposobom? Kua, to kde zijes? BTW. ja sem-tam slaninku, pecene kolienko, klobasky, etc. radokonenipica napísal:Ok. Toto je hnusne video, a je to cele hrozne co sa roby, ale musite si uvedomit, ze takto niak, podobne zabijaju prasate, vam na slaninku, aj dalsim zvieratom to neni prijemne. Bud zerte iba zelene, a obliekajte/obuvajte sa do umelich alebo bavlnenich veci, alebo sem nepiste jak vam to je luto
-
okonenipica
Zablokovaný
No asi zas tak ne, ale ked som bol mladsi, a babicka chovala prasa, tak ten profesionalny vrah to prasa zabil tak, ze tupou stranou udrel do hlavy, v hlave sa spravila obrovzka diera, a prasa ked si spravilo par koleciek po zahrade, zomrelo. Takto alebo podobne sa robia vsetky domace zabijackyTomasito napísal:U vas zabijaju prasata tymto sposobom? Kua, to kde zijes? BTW. ja sem-tam slaninku, pecene kolienko, klobasky, etc. rad
-
jin
VIP
Vsetky nie! ?y sme to robili troska inak. Najprv sme prasatu pichli elektricku vidlu pod prudom za hlavu a to ho zabilo. Potom sme ho plamenometom opalili a potom rozrezali. Aspon netrpelo.okonenipica napísal:No asi zas tak ne, ale ked som bol mladsi, a babicka chovala prasa, tak ten profesionalny vrah to prasa zabil tak, ze tupou stranou udrel do hlavy, v hlave sa spravila obrovzka diera, a prasa ked si spravilo par koleciek po zahrade, zomrelo. Takto alebo podobne sa robia vsetky domace zabijacky
Hmm, "polovnikov" a podobnych som nenavidel odmalicka, pretoze mi nikdy nedoslo co je na tom take zabavne a odvazne zastrelit napr. jelena alebo medveda cez zameriavac na modernej zbrani. No podla mna sa to moze pacit len hovadu. Ked uz tak noz do ruky a ides.
Co sa tyka tulenov, je to cisty masaker. Je pre mna tazke si predstavit ze niekto mlati tulene cely den po hlave a potom pride domov a povie si "Heh, dnes to bola parada". Na druhej strane vsak neviem ake je pozadie, napr. ci by nahodou premnozenie populacie tulenov nemalo urcite negativne dosledky na ekosystem v danej oblasti a pod.
Co sa tyka tulenov, je to cisty masaker. Je pre mna tazke si predstavit ze niekto mlati tulene cely den po hlave a potom pride domov a povie si "Heh, dnes to bola parada". Na druhej strane vsak neviem ake je pozadie, napr. ci by nahodou premnozenie populacie tulenov nemalo urcite negativne dosledky na ekosystem v danej oblasti a pod.
-
Reli.C
Medium Star
jin153 napísal:Vsetky nie! ?y sme to robili troska inak. Najprv sme prasatu pichli elektricku vidlu pod prudom za hlavu a to ho zabilo. Potom sme ho plamenometom opalili a potom rozrezali. Aspon netrpelo.
Nie som ziadny grinpisak, ani nic podobne, ale co je vela to je vela...
Samozrejme, ze je to brutus krute, ale keby tie tulene zabijali aspon normalnejsie, nie bachanim po hlave
to je hrozne, co je clovek schopny urobit len kvoli peniazom... a este takym hnusne primitivnym sposobom... ludska lakomost je nekonecna, aspon keby ich zastrelia, no tak by stratili niekolko cm kozusiny... ale, ked zarobit, tak uz poriadne, aj cez mrtvoly... ludia si myslia, ze su panmi sveta, ale dufam, ze raz pride na to, ked nam nasa matka Zem ukaze, kto tu v skutocnosti kraluje a lustvo zmizne z jej povrchu... zasluzime si to, kvoli nasej bezcitnosti k ostatnemu zivemu a nasemu neuveritelnemu egocentrizmu... ludska rasa je nepoucitelna... smola pre nas
Mozte oponovat, ze keby ich nezabijaju, nebolo by dostatok ryb a zomrela by polovica amer. populacie... 1. bolo by dobre 2. preco sa clovek stara do veci, ktore tu funguju tisice rokov, ci uz s nim alebo bez neho... nevieme sa prisposobit a vsetko chceme iba podla seba... j*bat ludsku rasu
Samozrejme, ze je to brutus krute, ale keby tie tulene zabijali aspon normalnejsie, nie bachanim po hlave
Mozte oponovat, ze keby ich nezabijaju, nebolo by dostatok ryb a zomrela by polovica amer. populacie... 1. bolo by dobre 2. preco sa clovek stara do veci, ktore tu funguju tisice rokov, ci uz s nim alebo bez neho... nevieme sa prisposobit a vsetko chceme iba podla seba... j*bat ludsku rasu
-
erytrocyt
VIP
Je to strašne kruté, no aj kravy sú zvieratá, a nad tým ako sa zabíjajú sa nikto nepozastaví. Nemôžem napísať že to je normálne, no je to tak. Je to samozrejme škaredé, a nepáči sa mi spôsob zabíjania. Existuje určite humánnejší spôsob. Aký, neviem si ho v týchto podmienkach dosť predstaviť, strieľanie ich by tiež nebolo bohviečo.
Sú to krásne zvieratká a je mi ich škoda.

Bol som na nejednej zabijacke, na mnohych polovackach,... (t.j. zdaleka nie som nejaky ochranca zvierat- nehnusi sa mi krv), ale takto krute zabijanie zvierat pre biznis som v zivote nevidel. No ale odpovedal si mi "No asi zas tak ne"... a to mi staci ; )okonenipica napísal:No asi zas tak ne, ale ked som bol mladsi, a babicka chovala prasa, tak ten profesionalny vrah to prasa zabil tak, ze tupou stranou udrel do hlavy, v hlave sa spravila obrovzka diera, a prasa ked si spravilo par koleciek po zahrade, zomrelo. Takto alebo podobne sa robia vsetky domace zabijacky
Re: Komercny lov tulenov
davistický
-
pryja
Darca
To je vsetko, co si chcel k 5 rokov starej teme povedat? 
Re:
Ano, urcite existuje humannejsi sposob, treba sa ale zamysliet nad tym co to slovo znamena a uvedomit si ze sa bavime o zabijani zvierat.erytrocyt napísal:Je to strašne kruté, no aj kravy sú zvieratá, a nad tým ako sa zabíjajú sa nikto nepozastaví. Nemôžem napísať že to je normálne, no je to tak. Je to samozrejme škaredé, a nepáči sa mi spôsob zabíjania. Existuje určite humánnejší spôsob. Aký, neviem si ho v týchto podmienkach dosť predstaviť, strieľanie ich by tiež nebolo bohviečo.
Ja tam nevidím rozpor.
-
Hotwire
Addict
strielat ich by sa asi predrazilo, ale tak mohli ich aspon nejak zarezat, to by tiez tu kozu az tolko neposkodilo keby ze im zapichnu dyku do hlavy alebo odseknu macetou, ved z hlavy aj tak vyuzivaju minimum koze, ak vobec nejaku...
-
pryja
Darca
rozpor s cimhughito napísal:Ja tam nevidím rozpor.