LuKKaS neviem ci si teras nemylis telefony. Pokial narazas na tu novinku od NOKIE, ze moznost update firmware aj doma tak pre upresnenie to je len pre SYMBIAN telefony, teda Nkova, Eckova rada a podobne.
Obycajne telefony sa len tak lahko nedaju updatnut. Nato potrebujes specialne flashovacie zariadenie, ktore stoji paru tisic kedze sa vyrabaju vecsinou univerzalne pre viacero telefonou, alebo si dajake vyrobit. Potom si musis najst kvalitny firmware co ties nieje take jednoduche lebo na nete sa povaluje kopec odpadu a staci mala nezrovnalost a telefonu mozes povedat arivederci.
Takze radsej ti odporucam vybrat penazenku vytiahnut z nej dajakych 300SKK a navstivit mobilshop.
jáj a cez datakabel by to neslo ??? ja mam doma 2 datakable a este a nic viac tak neviem ako vy ale malo by to ist uz som cital ze cez niaky soft sa to da spravit ale tu TEmu tu na fore nemozem najst kde bol nazov programu tak pomozetE?
LuKKaS napísal:jáj a cez datakabel by to neslo ??? ja mam doma 2 datakable a este a nic viac tak neviem ako vy ale malo by to ist uz som cital ze cez niaky soft sa to da spravit ale tu TEmu tu na fore nemozem najst kde bol nazov programu tak pomozetE?
najdi a stiahni program BB5 Reaper 2006 a ten ta prevedie instalaciou programov a flashnutim fw, potrebujes DKU-2 kabel, ale radsej ti odporucam neaky servis-mobilshop, robia to za 300-400SK.