compleX napísal:ja som pocul jednu pesnicku ...v ktorej sa spievalo ...asi 2x az 3x krat za sebou .. OPEN YOUR EYES, OPEN YOUR EYES ... neviete ako sa vola ?
takych pesniciek su stovky.... ak nedas blizsie info (styl, aspon este jednu vetu,....) tak to budes hladat donekonecna
Tam sa nespieva viac krat za sebou "Open your eyes...". (vid refren) Ale mozno ze zle pocul.
Guano Apes v refrene napísal:...
Open your eyes, open your mind
proud like a god don't pretend to be blind
trapped in yourself, break out instead
beat the machine that works in your head
...
- ja zas hladam nazov skladby, co hrala vo Forrest Gump-ovi, ked isiel do Vietnamu. asi je to znama skladba, uz som ju pocul aj pri inom filme o Vietname. postahoval som aj niektore skladby z OST ale nebol to ten, kt. hladam.
tak toto ak mi niekto zozenie!!!!
Newiete kto spiewa pesnicku v reklame na Siestu? Kedysi to chodilo na Markize, v reklame bola rieka,na jednej strane siel chalan, na druhej baba a spiewalo sa tam asi nieco taketo : Staci chciet.....(dalej newiem) a potom strom spadol do rieky a presli k sebe Prosim, poradte (Bola to slowenska pesnicka)
aky ma nazov pesnicka k tomuto super videu pls
zda sa mi ze je to od guano apes ale neviem nazov. skusal som supersonic speed ale nist
PS: gaborik is the best
i-cube napísal:- ja zas hladam nazov skladby, co hrala vo Forrest Gump-ovi, ked isiel do Vietnamu. asi je to znama skladba, uz som ju pocul aj pri inom filme o Vietname. postahoval som aj niektore skladby z OST ale nebol to ten, kt. hladam.
No neviem či je o táto, ale najviac sa mi páči z celého soundtracku: Creedence Clearwater Revival - FORTUNATE SON