Pockat,alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Pockat,alebo nie?

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Dobry den.Mam problem...Moje dievca islo na gympel do Bratislavy a vrati sa najblizsie v juli na prazdniny...Lenze sa uz tri tyzdne neozvala...Bohvie,ci si tam nenajde ineho...Mam pockat kym sa vrati a trpiet,alebo najst inu?Co by ste robili?A ked si ja nenajdem inu,ale ona este ma bude chciet tak co potom?Tak pockat,alebo nie?Dakujem.
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

:twisted: Uz je moja.../ale ne/
Podla mna si niekoho najde. Ak ti na nej moc nezalezi, tak na nu kasli. Ale zavolaj jej! Budes vedet na com si :wink:
Ale vztahy na dialku..vies jako :?
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

nasiel by som si inu vztah na dialku a rok odlucenie tak to nehrozi aby to vyslo.
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No dost tazka otazka na to by si si mal vediet odpovedat najma ty sam...
Musite sa o tom porozpravat ci ste ochotny jeden na druheho cakat.
Ja som na vyske v Brne a v mojom rodnom meste mam priatelku. Uz jeden rok sme bez seba vydrzali(ono to nebolo uplne bez seba, lebo som sa snazil co najcastejsie chodit domov, tak raz za 2-3 tyzdne, ale tiez to nebolo take ako byt kazdy den spolu)...teraz nas caka druhy a tiez mi nie je vsetko jedno.Ale tak velmi ju milujem a ona mna ze verim v to ze to vydrzime :smt057
este ak sa mozem spytat kolko mate rokov?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Pockat,alebo nie?

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Baxxter99 napísal:Moje dievca islo na gympel do Bratislavy a vrati sa najblizsie v juli na prazdniny...Lenze sa uz tri tyzdne neozvala...Bohvie,ci si tam nenajde ineho...
Tak jej zavolaj niečo štýlom: Ahoj zlato, ako sa mi máš?
Nepýtaj sa jej, kedy sa vráti, len sa jej opýtaj ako sa má a povedz, že Ti veľmi chýba (čo je aj pravda :? ).
Či ju dočastne (nebodaj trvalo) nahradiť nechám na Tvojom úsodku a svedomí.

Kto miluje, zároveň nesie riziko, že bude vďaka láske trpieť (taká je daň za lásku, a to je na nej to smutné a zároveň krásne :smt056).
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

najdi si bokovku, teda nebuduj ziadny vztah, len si najdi male rozptylenie.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

V mori je veľa rýb :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ste mladi a urcite spolu nie ste extremne dlho... takze by som to asi velmi netlacila... aj tak vztahy na dialku nefunguju....
ale zavolat jej mozes, ze ako sa ma a ako ide zivot... ved ste spolu predsa chodili (chodite), takze je to uplne prirodzene... hlavne nechapem, ze ste sa jeden druhemu neozvali 3 tyzdne! uz len to hovori o tom, ako to asi moze fungovat do jula....
a este taka otazka - isla studovat daleko od teba? ved sa mozete stretavat....

a ci si mas najst niekoho ineho? to sa neda planovat, ale kazdopadne ked budes vidiet, ze sa tvoj momentalny vztah konci, tak by som si na tvojom mieste zila zivot dalej...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

necakat to sa podla mna neoplaty taky dlhy cas
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

zuzkazuzka napísal:ste mladi a urcite spolu nie ste extremne dlho... takze by som to asi velmi netlacila... aj tak vztahy na dialku nefunguju....
ale zavolat jej mozes, ze ako sa ma a ako ide zivot... ved ste spolu predsa chodili (chodite), takze je to uplne prirodzene... hlavne nechapem, ze ste sa jeden druhemu neozvali 3 tyzdne! uz len to hovori o tom, ako to asi moze fungovat do jula....
a este taka otazka - isla studovat daleko od teba? ved sa mozete stretavat....

a ci si mas najst niekoho ineho? to sa neda planovat, ale kazdopadne ked budes vidiet, ze sa tvoj momentalny vztah konci, tak by som si na tvojom mieste zila zivot dalej...
No ja som z Martina a Bratislava nie je moc blizko :?
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

No a mame 15 rokov.Viete,lebo tesne ako odisla,tak ma zacal este vtedy kamos s nou ohovarat a sme sa nejako pohadali...A mam vycitky svedomia :cry:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mate 15? - to este ani poriadne nevies co chces - vykasli sa na nu - na taketo veci mas este cas - trapit sa kvoli holke - odisla? - najdi inu... there is plenty fish in da sea.. k tomu nieje co viac povedat... a ak sa ti ozve ona/zavolas ty jej, tak sa s nou porozpravaj - aj ked z Martina do BA to nieje blizko, chces mi povedat,ze nepride tak raz za 2-3 tyzdne domov? - alebo ona nema fotrovcov v Martine?
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Maki napísal:mate 15? - to este ani poriadne nevies co chces - vykasli sa na nu - na taketo veci mas este cas - trapit sa kvoli holke - odisla? - najdi inu... there is plenty fish in da sea.. k tomu nieje co viac povedat... a ak sa ti ozve ona/zavolas ty jej, tak sa s nou porozpravaj - aj ked z Martina do BA to nieje blizko, chces mi povedat,ze nepride tak raz za 2-3 tyzdne domov? - alebo ona nema fotrovcov v Martine?
No rodicov ma,ale povedala ze tam bude uz stale... :cry:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no tak ako 15ky, tak to necakaj, ona si najde dakoho urcite.
A ako dobry kamaraty mozte byt, ale do jula cakat by bola asi sprostost :?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Baxxter99 napísal:No rodicov ma,ale povedala ze tam bude uz stale... :cry:

hm - to mi osobne pripada dost divne aby neprisla... no ale ak tam chce byt stale... mozno tam ma rodinu,nejakych kamaratov/znamych... ako jedine vychodisko vidim pokecat s nou a vykaslat sa na to..sry
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ako mozu rodicia poslat 15 rocnu babu na rok do Blavy :?: Bud tam ma nejaku rodinu/znamych alebo je to zo strany jej rodicov max. nezodpovedne. :roll:
->k teme: Ked nemate ani na tolko vybudovany vztah, aby ste si o tom prehovorili skor nez odide a ked ta dokazala kamosom ohovarat, tak asi za vela nestoji a zrejme ta uz ani nece. :?
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

No ja by som najskôr zistila ako to naozaj je.A ak si už nejakého našla tak by si si mohol nájsť druhú čo ty nato??
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Tak to je fakt ťažké. Aj ja som zvedavý prečo sa ti toľko neozýva. Hmm...tak najskôr by som brnkol jej rodičom, že čo a ako, či sa im vôbec ozvala. Prinajhoršom by som jej brnkol od jej rodičou, že čo nedáva o sebe vedieť. Myslím si, že kedy jej na tebe záležalo, všelijak by sa s tebou skontaktovala. No neviem, ťažko povedať. Každopádne drž sa
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nevidim ziadny zmysel cakat na 15rocnu jeden cely rok. ved zi, uvidis ked sa vrati co bude, ale dovtedy zabudni ze nejaka v BA vobec je.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

hmmm, az na prazdky pride? tak to je biedne..., tak dlho sa nevidiet.., to aj zabudne na Teba a urcite si najde niekoho ineho, alebo inu ... ? :lol:
Zamknuté