ale boli ste na chate a tam sa moze robit hocico s hocikym a hocikde. Uz som to pisal asi 100x v inych temach, proste su baby co nic necakaju, skratka par bozkov pre nich nic neznamena a na druhej strane su chalani, ktori sa hned zamiluju asi ako ty. Inak ako to pokracuje? Uz si sa jej ozval? Mas aspon jej cislo?pinacolada napísal:ale sak sme pokracovali aj ked sme boli triezvy tak neviem...a keby mala toho chalana rada tak ptm by uz asi za mnou nechodila ked uz bola triezva
taky "maly" problem
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
si z toho velmi sklamany?opis teraz svoj pocit z toho vsetkehopinacolada napísal:nj..ozval a nedopadlo to very good...sme sa porozpravali a povedala ze to bolo na chate a tak bla bla bla a ze ostaneme kamosi...mal si pravdu..mal som sa poucit od kamosov ktory sa tiez na tych chatach zalubili a nevyslo im to...mno aspon to uz mam za sebou a budem nabuduce davat pozor..
-
pinacolada
Guru wannabe
a co ti urobila ta baba?! Len ta vyuzila a nechala tak a vobec nebrala ohlad na tvoje city a toto presne urob aj ty nabuduce. Ber to ako trening, ziadne zlutovanie.pinacolada napísal:ta s nou kecam dalej jak kamosi..uz sme stihli obaja zacut jak nas ohovaraju taky ludia co nas sotva poznaju...sme to uzvareli tak ze sme ostali kamarati...nemozem zakryt sklamanie ale co uz...taky je zivot..nabuduce si uz dam na take veci pozor
to su moje pocity
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Traktorista
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Traktorista
Guru
-
pinacolada
Guru wannabe
Re: taky "maly" problem
ehm maly dotaz ... ako si sa mohol tak rychlo zalubit ??? mozno si sa len poblaznil ale zalubit sa v tak kratkom case ??? bude to asi tym ze to bol tvoj prvy bozk a mozno aj prve skusenosti s nou tak si ju vazis viac ako ostatne... a pokial sa jedna o toho chalana tak s nou pokecaj o tom...pinacolada napísal:no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
keby sa to stalo mne? Po prve kocka mi nechodi po kadejakych chatach a neoziera sa, keby som sa dozvedel ze sa cmulala s inym , a ze s nejakym by behala po uliciach , ide k vode , siobraino.swk napísal:ani voci nej, a hlavne voci tomu chalanovi co ak ju on naozaj lubi? na to si asi nemyslel, ale predstav si ze by si to bol prave ty..
// sice ako sa tu mozme vobec bavit o vaznom vztahu ako ty hovoris ...dotycny ma 15 ona viac isto nema
15 rocna sumienka
vidis a ja som presne vynimkaZHNiLa_KaCHNa napísal:tieto chatove udalosti vecsinou nemaju nejaku odozvu do buducnosti..