neviete o nicom co by pridalo do hry aj europske mesta ale najlepsie slovenske alebo ceske?
inak ja mam geforce 4 ide v pohode takze to rozchodite aj na starych grafikach sem tam sekne
gu100 napísal:Mam nejake cheaty ale neviem zapnut konzolu ;(
Start the game. Open the game console (hit the key [`] or [~]) and enter your codes:
cheat money - Increase money by $500,000
edit - Launch a Map/World Editor
exit - Return to the Main Menu
quit - Terminate the Game
sys_info - Display Operating System information
[tab] - With a blank line in the console, hit the [tab] key to display all available console commands.
musíš do documents and settings/tvuj profil/ 18wheel of steel haulin/ tam najít soubor config a editovat ho takhle. uset g_console "0"
uset g_developer "0" nuly přepsat na 1 a uložit. pak ve hře máčkneš ; a zadáš cheat.
Shrekzv napísal:nainstakloval som si to a mam takyto problem......hra sa spusti ale ked uz mam ist jazdit tak mam ciernu obrazovku.....ale vidim tachometer a hore tu lirtu..a svetla kamouona ...ale inac je tma plz kde moze byt problem
daj si slabsie detaily a pojde to...kamos mal ten isty problem...malo by pomoct nahodit novsi DRV
Romanko napísal:neviete o nicom co by pridalo do hry aj europske mesta ale najlepsie slovenske alebo ceske?
inak ja mam geforce 4 ide v pohode takze to rozchodite aj na starych grafikach sem tam sekne
predpokladam ze hovori o nejakom starsom 18WoS, posledny ktory mi isle uplne plynulo bol asi Across America, Pedal to the metal bol este hratelny lebo to nesekalo ale hra ma neoslovila, a odvtedy uz sa neda ani hrat bo to seka
cuka mi pri tom grafika...no skoda...ale aj tak to poznam...tato hra bavi tyzden a potom to dajak omrzi ked je to furt to iste....mozno keby mam volant....
hm ani neviem poriadne co som zrobil ale uz to ide plynulejsie a je to hratelne
ti fizli su fakt divni, hlavne pri takomto divnom ovladani (senzitivita) sa mi casto stane ze vychadzam z ciary a takoj bif mi davaju pokuty
ja mam taky problem ze stale na jednom mieste pri za odbockou na san francisco v smere zo seatla mi stale vypises chybu ze prism3D engine daco neviete preco?
Jezisiiii kto ti bude posielat par gigovu hru cez icq preboha tak toto bol blud+kktina+uplny nezmysel sa mi rozum zastavuje ako brzdi oblaky ten tvoj prispevok
undertaker35 napísal:Jezisiiii kto ti bude posielat par gigovu hru cez icq preboha tak toto bol blud+kktina+uplny nezmysel sa mi rozum zastavuje ako brzdi oblaky ten tvoj prispevok
po prve
ja neposielam cez icq ani par megove mp3ky, nie to este niekolko stomegovu hru
sa spamataj, existuju warez fora, ftpcka, megaupload, edisk atd atd atd a ty si popytas cez icq..
mirak2 napísal:po prve
ja neposielam cez icq ani par megove mp3ky, nie to este niekolko stomegovu hru
sa spamataj, existuju warez fora, ftpcka, megaupload, edisk atd atd atd a ty si popytas cez icq..
Ty asi nechápš že my to nejde ??? Tak nevem čo sa tu rozdrapuješ ja som sa normálne spítal, tak sa dá aj normálne odpovať.