Jazyk
-
omikron123
Novice
Jazyk
Aký programovací jazyk je vhodný pre ôsmaka, aby sa začal učiť programovať?
Ď. vopred
Ď. vopred
-
uelektronik
Star
-
pheo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja ti odporúčam Pascal.
Celkom dobrá stránka na:
Ako vývojové prostredie ti odporúčam Dev-Pascal :
Odporúčam ti preštudovať a skúšať - (pokus /omyl - to sú začiatky všetkých programátorov)
Celkom dobrá stránka na:
- pozeraj hlavne Knowledge Base a zadania v vo fóre v sekcií Konzolové alikácie. Je tam celkom slušný výber zadaní.
Ako vývojové prostredie ti odporúčam Dev-Pascal :
-je to pekné grafické rozhranie (vhodné pre začiatočníka) vo Windows s jadrom FPC(lepšie nepoznám)
Odporúčam ti preštudovať a skúšať - (pokus /omyl - to sú začiatky všetkých programátorov)
-
omikron123
Novice
-
mastermind
VIP
ano. a este povedz, ze to hovoris po zahladneni toho, ze ten clovek nema skusenosti s pisanim uplne najjednoduchsich algoritmov a netusi ako to vsetko funguje. Som zvedavy, ako uplnemu zaciatocnikovi vysvetlis tie upersandy pri scanf a podobne veci ktore su typicke pre CRixsus napísal:pascal je na prd C 4 ever
som to vtedy uz vedel ...
ja by som popri pascalovy poradil este aj html
nenarocny na pochopenie
... ked mas skusenost z neakym tym surfovanim po forach a pridavanim do prispevkov hrube pisma a podobne tak nieco na ten sposob je aj html
samozrejme z ovela vacsim mnozstvom funkcii ake su poskytovane povedzme na forach ... no a sluzi na kodenie webstranok 
cre@tor napísal:ja by som popri pascalovy poradil este aj htmlnenarocny na pochopenie
... ked mas skusenost z neakym tym surfovanim po forach a pridavanim do prispevkov hrube pisma a podobne tak nieco na ten sposob je aj html
samozrejme z ovela vacsim mnozstvom funkcii ake su poskytovane povedzme na forach ... no a sluzi na kodenie webstranok
este raz tu nekto napise ze HTML je programovaci jazyk tak mu dam 5sk ...
html podla nazvu uz je znackovaci jazyk ...
a inac ja som zacinal na basicu
ked ves C tak ves vsetky