POMOC Z NFS MW
POMOC Z NFS MW
cavte mam taky problem ked idem spustit nfsmw dam HIDE a kliknem na ikonku nfsmw a potom sa mi ukaze ta tabulka co mam dat ze NEODESILAT abo ODESILAT a neviem co s tim 
Hmm,tak co napriklad popisat konkretnejsie aku verziu hry mas? Mas original,CLONE,RELOADED? Predpokladam,ze pouzivas daku CloneDVD, kedze spominas HIDE [SD4 HIDER?], aky patch/verziu hry? Pohladaj si na nete, co som ti uz spominal vyssie, vyzera to na chybny spustaci subor...Nezabudni aby to bolo v rovnakej verzii ako je hra, pripadne najprv pouzi patch na verziu vyssiumin01 napísal:HW mi stačia aj reinstal som skusal
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano clone verzia spustam cez SD4 HIDERminob napísal:Hmm,tak co napriklad popisat konkretnejsie aku verziu hry mas? Mas original,CLONE,RELOADED? Predpokladam,ze pouzivas daku CloneDVD, kedze spominas HIDE [SD4 HIDER?], aky patch/verziu hry? Pohladaj si na nete, co som ti uz spominal vyssie, vyzera to na chybny spustaci subor...Nezabudni aby to bolo v rovnakej verzii ako je hra, pripadne najprv pouzi patch na verziu vyssiu