Mna teras nezaujma cela architektura. Ako som uz raz napisal:
Kód: Vybrať všetko
Dade bol clanok kde porovnavali najnovasie AMD a Pentia a pisali tam prave o tomto tahu intelu.
Islo o to ze AMD uz pred vydanim Conroa ohlasoval technologiu kedy sa 2J procesor zacne tvarit ako 1J, pricom vyuziva obe jadra. Myslim ze to dokazali aj X2 len funkcia bola uzamknuta ale to nieje iste. No a proste tym tahom bolo to ze intel prisiel na trh s Conrom a hned nato ohlasil tuto jeho funkciu este skor nez AMD oficialne spustilo svoju technologiu a ani sa k tomu nechcelo potom AMD vyjadrovat.
Ale viac som sa tym uz nezaoberal.A ked uz si vytiahol tie clanky tak len pra zaujmavost, podla toho mojho clanku Intel tu techonologiu tajil az do oficialneho vydania a ked sa pozeram, tak tie clanky su uz hodne stare.
A pokial dobre citam tak mi to potvrdil uz aj misokgb co je dost pravdepodobne ze to v tom mojom clanku tak mysleli. Aj ked tam doslova pisali ze sa procak prepne a naras budu obe jadra spracovavat procesi.
t0m4s3 tak mi povec preci by to mali byt bludy? Preco by to nemohla byt podla teba realita? Zato ze si este o tom doteras napocul?