Notebooky od orangu

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Matej18
Light Professional
Light Professional

Notebooky od orangu

Príspevok od používateľa Matej18 »

čo si myslíte o tých notebookoch vyplatí sa to zobrať či nie a chcem sa spýtať či sú to nejaké novinky a či majú dobrý obraz a na tú grafiku čo to má čo by na tom asi išlo sa hrať no poradte hlavne či sú to nejaké dobré alebo nejaké vraky
ven0m
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebooky od orangu

Príspevok od používateľa ven0m »

Matej18 napísal:čo si myslíte o tých notebookoch vyplatí sa to zobrať či nie a chcem sa spýtať či sú to nejaké novinky a či majú dobrý obraz a na tú grafiku čo to má čo by na tom asi išlo sa hrať no poradte hlavne či sú to nejaké dobré alebo nejaké vraky
ä

zahras si solitaire a nejake starsie hry, ale necakaj oslnujuci výkon :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

erm. Ked su akciove notebooky od firmy, ktora nevyraba high endove produkty z oblasti pocitacoveho hardwaru, nemozete nikdy cakat zazraky. To mas to iste ako hracka ktoru najdes na dnes od krabice corn flakes sa nevyrovna nejakej extra hracke od Toys are us.

Ale vynimka potvrdzuje pravidlo, vsak....:)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Tie notebooky su v pohode na office use, dva mi presli rukami a je to v klidku, hlavne to ma dostatok RAM, takze to aj rozumne fici ...
Na hry samozrejme nepomyslaj.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

no nič moc: http://www.orange.sk/images/static/edge/notebooky.html
ja osobne by som ešte v krajnom prípade zobral ten drahší, ale keď si vezmeš že sa musíš zaviazať na tri roky, tak sa to ani neoplatí. Čo ak sa ti o dva roky pokazy (záruka už nebude) a stále rok platíš. Samozrejme máš k tomu aj net, ale ten bude taký ako edge: nestabilný a o tri roky to bude pomalý šrot. Je to len ťah ako získať zákazníkov na nejakú akože dobrú akciu, ale osobne by som ich nebral.
vandal666
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vandal666 »

inac si porovnajte orangeovsku cenu niektoreho notebooku s cenou normalneho e-shopu... vypadnu vam oci z jamok kolko si orange nadhodil :D

napr.: http://www.datacom-ke.sk/default.asp?cl ... stiid=9916
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

vandal ved to je pre tych, ktori su si vedomi toho, ze je to na splatky a tym padom aj o dost drahsie ako normal ...
ja by som to tiez nechcel, ale vacsina ludi, co to kupia su taki, co to maju len na net, kancelariu a dokonca by som povedal, ze maju k pocitacom daleko, toto je sanca ako sa k nim dopracovat za drobne/mesiac ...
Napísať odpoveď