Mark Eckos: getting up
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nj, cafte vsetci poznate tuto super hru o spreyovani,tagovani,poulicnych bytkach a robeni si respektu,? Pre priaznivcou znacky ECKO Unld. a samozreme spreyovania vam hra padne jako uliata....bliszie informormacie na stranke http://pc.gamesweb.sk/clanok.php3?ID=5407
-
rixo
Light Professional
Re: Mark Eckos: getting up
ja som to mal a asi v polke hre som to vymazal!ExploiD! napísal:nj, cafte vsetci poznate tuto super hru o spreyovani,tagovani,poulicnych bytkach a robeni si respektu,? Pre priaznivcou znacky ECKO Unld. a samozreme spreyovania vam hra padne jako uliata....bliszie informormacie na stranke http://pc.gamesweb.sk/clanok.php3?ID=5407
-
Explo!D
Darca
Re: Mark Eckos: getting up
pocuvaj zastavil som sa v druhej misii v tom ringu kedy mam bojovat s tim tipkom pise mi tham nieco o tom, ze mam k nemu pristupit pomalym krokom a zmlatit ho...urobil som to, ale nic sa nestalorixo napísal:ja som to mal a asi v polke hre som to vymazal
-
Miley Cyrus
Light Star
nepresiel som to ani som nehral ale videl u kamosa samozrejme mi dal na chvylu zahrat 15 minut je do dobra ha pacila sa mi ale akurav som mal dead komp
takze som si to ani nezicaval a potom sa na to zabudlo. 
-
Lyson2580q
Zablokovaný
presiel som, dokonca 2 krat. druhy raz som to hral s gamepadom a snazil som sa dostat plnu reputaciu v kazdej misii co sa mi podarilo v 95% hry... najvacsi masaker bol v metre ked mas za jazdy zbombit vlak a mas 3 povinne a 3 nepovinne. som zvedavy komu z vas sa to podarilo dat vsetko, musim sa pochvalit ale mne hej (sice s jednym dripom ale tak co uz...) 
inac dobra hra, vcelku obstojna grafika, vyborny pribeh, dobra hratelnost a pre ludi co sa vyznaju trochu do historie graffiti je stretavanie legiend a fotenie si ich "piecov" dost zaujimavou zalezitostou
inac dobra hra, vcelku obstojna grafika, vyborny pribeh, dobra hratelnost a pre ludi co sa vyznaju trochu do historie graffiti je stretavanie legiend a fotenie si ich "piecov" dost zaujimavou zalezitostou
-
blazer
Professional
zhodou okolnosti to mam na kompe co mam na chate rozohrane prave
a ten vlak som dal aj ja cely aj nepovinne, ale ja mam skor problem s freeform challenges, hlavne v tazkych misiach, lebo ked to pokazim/nestihnem sa nechcem kvoli tomu vratit lebo checkpoint bol niekde daleko. Takze 100% reputation asi na konci mat nebudem, skoda, lebo za 100% rep dostanes vraj na konci vela novych graffs do blackbooku.
help
dpc aj ja by som to strasne rad zahral, ale na pc mi to nejak nejde nainstalovat, na phone som to presiel
a cel by som to hrat aj na PC, hru som stiahol ne z torrentu ale z nejakeho fora z ware-boar.net .... ak niekto to z tade stiahol a vie mi helfnut ako to nainstalovat tak pls pomozte mi... dik
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional