Error napísal:aky ma nazov pesnicka k tomuto super videu pls
zda sa mi ze je to od guano apes ale neviem nazov. skusal som supersonic speed ale nist
PS: gaborik is the best
Dewey napísal:tak toto ak mi niekto zozenie!!!!
Newiete kto spiewa pesnicku v reklame na Siestu? Kedysi to chodilo na Markize, v reklame bola rieka,na jednej strane siel chalan, na druhej baba a spiewalo sa tam asi nieco taketo : Staci chciet.....(dalej newiem) a potom strom spadol do rieky a presli k sebe Prosim, poradte (Bola to slowenska pesnicka)
...no tak ludia, pomoze mi prosim vas niekto? uz to zhanam dost dlho a nejak sa mi nedari
mozno ste si to nevsimli tak skusim este raz :
plssssssssss kto vie nazov tej pesnicky co ide v reklame na FRANCUZTINU teda tam ide o COCA COLA LIGHT ale pride tipek a povie ze sa chce prihlastin na franzustinu potom ju pobozka a vtedy ide supova pesnicka..plsss kto vie nech mi poradi
mauec napísal:mozno ste si to nevsimli tak skusim este raz :
plssssssssss kto vie nazov tej pesnicky co ide v reklame na FRANCUZTINU teda tam ide o COCA COLA LIGHT ale pride tipek a povie ze sa chce prihlastin na franzustinu potom ju pobozka a vtedy ide supova pesnicka..plsss kto vie nech mi poradi
uz to tu niekde bolo! je skladba vyrobena LEN pre tuto reklamu, neda sa zohnat
Ludia kto by vedel nazov tejto pesnicky, bol by som mu velmi vdacny. Dal by som mu aj 5 KB. A kto by mi poslal cez ss link tak aj 10.
Je to pol minutova nahravka z telefonu. Silne pochybujem ze to niekto bude poznat lebo je gospel.
kupo napísal:uz to tu tusim bolo kukni sa par stranok dozadu
no pozeram ale tam sa bavia o tej co ide na zaciatku. to mam. ale tato nebola ani v soundtrack albume skusal som aj podla tituliek na konci filmu ale nieco mi naslo nieco nie ale to co naslo to nebolo ono