Nakupovanie s nežnými polovičkami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nakupovanie s nežnými polovičkami

Príspevok od používateľa [email protected] »

Otázka pre pánov. Aké máte skúsenosti, keď sem-tam skočíte na nákup so svojou holkou?? Tak moja je taká, že mi ide poraziť :-) Z jedného obchodu sú dve a ... . A každú jednu vec si musí obzrieť!! Som zvedavý na vaše odpovede, páni, prípadne dámy. Nie, žeby som sa sťažoval :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

kludne to mozes nazvat aj staznostou :)
ako nejdem pisat o nakupe s partnerkou - ta sa zial u mna nejak nie a nie vyskytnut... ale napisem vseobecne moje skusenosti s inymi dievcatami :)

Dievcata maju zvlast zmysel pre nakupovanie, az teda na vynimky. To je ako ked my si radi pozrieme hokej, tak dievcata rady pozru taky kus oblecenia ci onaky.. pri navsteve vacsieho centra kde je viacej obchodov pod strechou (napr aupark) to uz ale ide do extremov - urcite by ste nepredpokladali ze ked sa povie (idem si kupit jedny nohavice) tak to zaberie 4-6 hodin (!) .. jednoducho.. len v jednom obchode si vyskusa viacej oblecenia, a tych obchodov je tam pomerne dost.. ked uz si konecne najde nohavice co jej sadnu ako uliate, tak si zase zmysli ze keby boli trosku inej farby.. argh takze pokracovanie.. pripadne aj take bolo ze ked uz to vyzeralo ze konecne nasla to co hladala, tak az potom skontroluje cenovku a potom preratava ze ci da za ne tolko... argh... Samozrejmostou je, ze ked si v tom obchode aj najde prave tie nohavice co by kupila, tak co ak vo vedlajsom obchode budu mat lepsie.. tak si hentie necha odlozit u predavacky (chuderky predavacky tie sa naodkladaju), a beha dalej. Ked je v celom komplexe 20 butikov kde predavaju riflove nohavice - 20 ich navstivi bez ohladu na to, ze uz v prvom nasla dobre nohavice...

Uz som raz aj tak dopadol ze po niekolkohodinovom behani po auparku (ach ten aupark) nakoniec kupila iba zubnu kefku (a to zhanala topanky a kabat).

Samozrejme toto neberte ako mierku platnu pre vsetky dievcata, to su len moje skusenosti :) ... boze ked to porovnam s mojim nakupovanim - pridem, ak je dobre - berem a dalej nehladam... Este by ma skorej k tejto teme zaujalo - ked uz behate s polovickami po nakupoch - aky mate nazor na ich vkus? ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

mna nakupovanie s babami bavi, je to uplne idealne praktikum na pozorovanie zenskeho genetickeho naprogramovania:))
zena = zberac.
muz = lovec.

zena = hlada, vybera, skusa, uvazuje ci nenajde lepsie, hodnoti cenu..
muz = najde prvy vyhovujuci kus, zamera sa nanho a uz uz s nim bezi ku pokladni. "ulovil" ho predsa:)

pre mna je nakupovanie s babami zabava, da sa pri tom vyborne balit, s dlhorocnymi kamoskami pokecat... isto je to zabavnejsie ako par hodin kecat pri jednej kave.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nemozem povedat, ze by som to miloval, ale nevadi mi to ak to nepride az do extremu...
Presne tak ako spomenuli pani na zaciatku, behat z jedneho obchodu do druheho, pricom v kazdom musi vsetko vyskusat, bez ohladu na to, ci to chce kupit alebo nie, skratka je to pekne, tak preco to nevyskusat? Nechat si odlozit u predavacky alebo tajne schovat niekde za regal je samozrejmost.
Ked uz prejdeme asi 10 obchodov a z toho sa znovu do prvych 5 vratime, uz ma zacnu boliet nohy, ale vydrzim predsa nie som padavka a stale s usmevom na tvari predstieram, ze ma to nesmierne bavi. Ked si konecne vyberie pozadovany tovar a farba dokonale sedi k jej novemu tricku, moja radost z nakupovania vrcholi, ale to este neviem, ze spozorovala super tricko za super cenu a musime sa znovu vratit do prveho obchodu a po odskusani zisti, ze v nom ma velke brucho takze aj tak nic nekupime. Suma sumarum nakupene do 4-5 hodin...

Moje nakupovanie vyzera asi tak, ze moja druha polovicka povie, ze toto je pekne a toto by sa jej na mne pacilo a ja hned utekam k pokladni zaplatit. Suma sumarum nakupene do 1/2 hodiny...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

zatial mam same pozitivne skusenosti :P akoze nakup vybaveny za 5 minut takze pohoda :D dufam ze to tak ostane 8)
majko_36
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majko_36 »

coze? 5 minut? a co ste kupovali? rohliky? ;) za 5 minut si podla mna nedokaze clovek normalne prezriet tovar, vyskusat, skontrolovat kvalitu a este aj zaplatit.
Inac ja rad chodim po obchodoch a nevadi mi celodenne flakanie sa a skusanie veci
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

s holkou chdim aj kamaratkami no mne to nevadi nakupovat a rad chodim po obchodoch ale iba urcite obchody nar . oblecenie topanky ale co sa tyka jedla niake ine veci tak to sa snazim vybavit cim najskor vtych urcitych obchodo chstravime aj 1-2h 8)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ja chodim nakupovat bezne s babou (hlavne oblecenie - na posudenie) a nemusi byt prave moja holka.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

nemal som s tym problemos, myslim, ze skor holka caka za mnou ako ja za nou... :oops: :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nemam nato velmi nervy. myslim ze najlepsie je poslat daku kamaratku miesto seba bo ja po hodine stracam nervy na to. ja najradsej idem do obchodu len tak na slepo, ze ci nenajdem ponuku co sa neodmieta a vacsinou najdem. treba nakupovat v obchode vtedy ked to chcu predat a nie vtedy ked musis. da sa fajne usetrit
mauec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mauec »

mnooo tak u mna to je tak ze ideme na nakup...vsetko je f pohode nenakupujeme dlho do hodinky sme hotovy :P aleee finta je v tom ze moja nezna polovicka si idem pohlada nejake nohavice a vyjde z obchodu s novym opaskom a mikinou :lol: taaaaze asi tak to je ...ale nestazujem sa
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

last_knight napísal:ja chodim nakupovat bezne s babou (hlavne oblecenie - na posudenie) a nemusi byt prave moja holka.
Poznam ten pocit... Ja tiez casto chodim nakupovat so setrou. Je to vacsia haluz ako keby som mal ist sam.
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frostik »

tak to je trapas .....ja tťo neznasam ....sak ked oni si vedia vyberat i jedny rifle i pet hodin ...vyskusaju 20 a nakoniec zoberu tie co skusali prve :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Frostik napísal:tak to je trapas .....ja tťo neznasam ....sak ked oni si vedia vyberat i jedny rifle i pet hodin ...vyskusaju 20 a nakoniec zoberu tie co skusali prve :?
No a? To je to iste ako ked si kupujem botasky. Prebehnem celu optimu 3 krat a stale nic. A tak mi da sestra trocha rozumu ze nech si uz nejake kupim a je to. A tak bez nej by som obehol este pesiu zoznu a mozno stale nic nekupil.
Takze podla mna je nakupovanie so zenami prospesne aj pre mozov.
dexxxy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dexxxy »

ja chodim nakupovat rad takze zatial mi to nevadi...ale obcas mam uz aj ja dost toho ked sa mi naozaj nexce a ona ide obzerat nejaku lacnu bizuteriu :D
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

pokazde ked zoberem priatelku do obchodu (lepsie povedane "ma prehovori ist do obchodu) tak sa vzdy pohadame, ona si chce vsetko vyskusat, poobzerat, ponatahova, a mna ide rozdrapit,....zacnem fucat jak kobyla, zacnem mat trhane nekontrolovatelne pohyby, a nakoniec ju zdrapnem za ruku a ideme prec, a vzdy to skonci hadkou s tym ze " uz nikdy s tebou nakupovat nejde...ale prd o tyzden je to tu znova a zas..... ale svojim sposobom je to sranda, :lol:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono cele je to len o vztahu k nakupovaniu, + vztahu ku konkretnemu sortimentu.

ked spolu nakupuju dvaja (tj nie tak ze jeden nakupuje a druhy za nim beha jak pudlik na voditku) tak verim ze to moze byt aj zabava ;)

ak sa mam priznat, ja si tiez behnem do obchodu a prebehnem si len tak ocami sortiment (nepotrebujem sa bezpodmienecne vsetkeho vylozeneho chytit a skusit si material a pod...) a ked ma nieco ozaj uputa (a toho je ozaj malo) tak pridem k tovaru pozriem dostupne velkosti a ak je aj moja velkost tak posudim ci mi to za dany peniaz stoji, ak ano tak to vyskusam.. ak je dobre tak hned aj kupujem.
Samo ze to plati len o obleceni.. .. ale si predstavte ze s babami obehavate drogerie, parfumerie a cisto damske butiky - tam si ani vy nic nevyberiete... to mi uz ako zabavne nepripada :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak toto som si ja vybavil uz na zaciatku : dohoda jasna , nakupy so zenou nikdy :P sam neznasam ked musim ist nieco nakupovat , nieto este so zenou
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Par slovami - nenavidim to! :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak ciel nakupu je nieco kupit pre mna, tak nakup s "neznou polovickou" je oki. :) Ak ciel nakupu je neurcity, tak ako bolo spomenute vyssie.. NENAVIDIM! :) Navstivit kazdy jeden obchod a vyskusat x veci, pricom si kupit uplne inu vec.. ble! :)
Napísať odpoveď