ja by som sa tiez pridalt0m4s3 napísal:Zalezi na pocte ludi, ktori su schopni to hravat. Ale nejaku velku pravidelnost neocakavam. Zatial by sme sa nasli 4ja - spec, ja, hojko, madjo
G.T.R. 2
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Toca je arkadovejsia a jednoduchsia a pre "obycajnych" ludi zabavnejsia. Najma co sa multiplayeru tyka. GTR ma maly vyber trati a aut (v podstate iba dve triedy s rozdielnymi jazdnymi vlastnostami), a na zvladnutie tratie treba mat najazdenych, dovolim si tvrdit, niekolko stoviek kol. Je ale aj hardwarovo narocnejsia, pretoze sa jazdi v noci a napriklad moja karta to nezvlada. Mohli by sme hravat cez vikendy s tym, ze cely tyzden by sa trenovala jedna trat 
kvalifikacia mozu byt skludom 3kolova pred zavodom.Kazdy ma rovnake sance.
Inac mi stale GTR2 dokazuje ze nic take dobre mojimi rukami este nepreslo vcera som zacal hrat sezonu 2004 s full AI cca 30aut,na 19min jazdy.11 trati.Na Monze som skoncil 4ty startoval som s cca 15miesta.Velku sarapatu mi robi grafika FX5600 je dost slaba a niekedy to seka jak blaznive(ako spominal tom4s3 v noci je to este horsie a za dazda uz ani nehovorim).Chcel by som uz len koli tomuto kupit en7600gs mam agp tak nic moc si nemozem dovolit,co myslite ako to bude zvladat ta grafika?
Inac pozeram ze tu padaju uz dost slusne casy kua
Inac mi stale GTR2 dokazuje ze nic take dobre mojimi rukami este nepreslo vcera som zacal hrat sezonu 2004 s full AI cca 30aut,na 19min jazdy.11 trati.Na Monze som skoncil 4ty startoval som s cca 15miesta.Velku sarapatu mi robi grafika FX5600 je dost slaba a niekedy to seka jak blaznive(ako spominal tom4s3 v noci je to este horsie a za dazda uz ani nehovorim).Chcel by som uz len koli tomuto kupit en7600gs mam agp tak nic moc si nemozem dovolit,co myslite ako to bude zvladat ta grafika?
Ja mam geforce 6600 128Mb AGP a zvlada to v pohode. starosti mi ale robi moj athlon XP 1600+, ked hram time trial tak dam vsetko naplno a vobec to neseka, ale akonahle dam preteky s viac ako 10 supermi tak fps klesa pod 20. nepomaha ani znizovanie detailov a podobne. Podla mna tato hra nepotrebuje nejak extra silnu grafiku, hlavne procak.spec napísal:kvalifikacia mozu byt skludom 3kolova pred zavodom.Kazdy ma rovnake sance.
P.S: pozri si rady v readme, mne to pomohlo
-
hojko
Site Admin
Ja som v tom zatial len lama, ale pomalicky vylepsujem cas. V noci som vsak lietal kade tade, vid screen s casom. Musim si ete trosku zvyknut na volant a par sekund by som mal stiahnut.
- Prílohy
-
- GRAB_011.jpg (125.63 KiB) 597 zobrazení
-
- GRAB_007.jpg (132.92 KiB) 601 zobrazení
-
- GRAB_004.jpg (82.92 KiB) 606 zobrazení
-
t0m4s3
Admin
spec 7600GS som sa prave rozhodol kupit aj ja kedze 7600GT do AGP od Leadteku je novinka a najblizsia dodavka je 06.10. u DXT.cz U mna konkretne je problem ze ta 6600ka sa nema rada s doskou, pretoze mam problemy aj so skore v 3dmarku.spec napísal:kvalifikacia mozu byt skludom 3kolova pred zavodom.Kazdy ma rovnake sance.
ked uz chcete organizovat nejaky sampionat zvazte moznost vyuzit sluzby http://racetolive.com ... ponuka celkom dobre technicke zazemie prave pre tieto veci ...
este tam nie je GTR2 sekcia ale som si takmer isty ze bude
este tam nie je GTR2 sekcia ale som si takmer isty ze bude
-
t0m4s3
Admin
v pripade originalu je mozne si zahrat podla mna profesionalny GTCUP.com, an to je vsak potreba naozaj skill - jazdi sa obtiaznost simulation! Inak dnes vecer okolo 20:00 pustim dedicated server, tak by sme si mohli dat jeden zavod. Navrhujem Spa 2004, kedze to mame asi najviac najazdene. Kto chce nech sa pripoji. Prip. ak by bol zaujem pred piatou (cca 1500) pisnite mi na icq (173791209)