na ktorom dragon serveri hras ?paracentesis napísal:Nj, Giran mi laguje taky, ale netravim tam nejak moc casu, tak tu chvilku preziju.
Postaram se o kazdeho kdo se pripoji, cz/sk komunitu je potreba rozsirovat
za koho hrate v L2?
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
paracentesis
VIP
Jedine co musis udelat, je zaregistrovat se, stahnout si updater a patchnout hru
http://dragon-network.net/
http://dragon-network.net/
No ja hravam velllmi dlho na L2 - Paradise.........asi tak 8 mesiacov, je to vyborny server, Gmkovia su priatelsky, full C4. Len teraz tam dosť zdraželi Materialy....neviem čo ty Craftovia pojedli
, no neva...Doporučujem..... raty 5x 7x 15x 30x........
Nick: Piki
lvl : 77
class: Sagittarius
subclass: Necromancer (lvl 55)
Clan : PsyDreams
k úplnej spokojnosti mi chýba už len A grade luk ktory je dosť ťažke zohnať,(armor mam Tallum, aj ked je pre mna doporucene Majestic ale na to nemam) a poviem vam ak si vyberate niekoho s lukom, Hawkeye je ta spravna volba.....Silvera Rangera som dal (ten isty lvl, equip, full buff) Síce na tanky nemame ale čo už
Nukerov dame len ked nam vynde skôr paralize ako nam oni daju sleep
. . . . a mať dobry M.def samozrejme.....pracujem na Noblesse a A grade recepte na Carnage Bow......kua to je ťažke
ostatne charaktery (TH lvl 41 xD a Dark Avanger lvl 55) pre info hravam na Aurora 15x rate.....
Nick: Piki
lvl : 77
class: Sagittarius
subclass: Necromancer (lvl 55)
Clan : PsyDreams
k úplnej spokojnosti mi chýba už len A grade luk ktory je dosť ťažke zohnať,(armor mam Tallum, aj ked je pre mna doporucene Majestic ale na to nemam) a poviem vam ak si vyberate niekoho s lukom, Hawkeye je ta spravna volba.....Silvera Rangera som dal (ten isty lvl, equip, full buff) Síce na tanky nemame ale čo už
ostatne charaktery (TH lvl 41 xD a Dark Avanger lvl 55) pre info hravam na Aurora 15x rate.....
-
->slavo<-
Addict
ja hram za ELFKU
mam uz level 22 nehram to moc dlho asi tyzden
ael mam luk co dava 1oo damage taky za 15o tisic.
uz mam nasetrene asi 3oo litrov a idem kupovat nejaky lepsi ale stale hladam . lebo v obchode sa neoplati kupovat. najviac ma rozosmialo ked mi chcel jeden hrac predat luk za 3miliony
to musi byt ina supa mat taky luk
hravam na gameparku . 
mam uz level 22 nehram to moc dlho asi tyzden
uz mam nasetrene asi 3oo litrov a idem kupovat nejaky lepsi ale stale hladam . lebo v obchode sa neoplati kupovat. najviac ma rozosmialo ked mi chcel jeden hrac predat luk za 3miliony
to musi byt ina supa mat taky luk
pikiliki napísal:slavo môžem sa spýtať aky tam maš rate servru ?
Kód: Vybrať všetko
http://la2.gamepark.cz/Kód: Vybrať všetko
http://sengaia.pentagun.info/php/plech-historie.phps tym sleepom to na C5 bude ine zevraj trva dlho kym sa vycaruje...
a kedze sa to tu tak trochu zmenilo na reklmau na srvr tak sa pridam www.forbidden-lands.sk (nizke raty,skoro vsetko funguje C4 za chvilu C5)
a kedze sa to tu tak trochu zmenilo na reklmau na srvr tak sa pridam www.forbidden-lands.sk (nizke raty,skoro vsetko funguje C4 za chvilu C5)
skoro fsetko funguje = L2J zbugnuty server = ziadne geodata, AI mobov mizerna ...D30RU5 napísal:s tym sleepom to na C5 bude ine zevraj trva dlho kym sa vycaruje...
-
Eru
Light Professional
Deorus tieto veci uz funguju na vsetkych serveroch okrem takych amaterskych ako stonehenge (ja nic ja muzikant
) ale aj to bude ked o par dni nastupi C5. aj ked neviem ci to zvysi pocet hracov lebo teraz je ich tam normalne online tak 30
. ja hram na darghen je tam vsetko v pohode ludia nie je ich tam moc je to full C4 a dufam ze C5 nebude tak skoro. raty - 10X. kto ma zajem tak www.foxadams.cz 
-
Eru
Light Professional
no ten luk to je taky horsi C grade->slavo<- napísal:ja hram za ELFKU
mam uz level 22 nehram to moc dlho asi tyzden![]()
uz mam nasetrene asi 3oo litrov a idem kupovat nejaky lepsi ale stale hladam . lebo v obchode sa neoplati kupovat. najviac ma rozosmialo ked mi chcel jeden hrac predat luk za 3miliony![]()
to musi byt ina supa mat taky luk![]()
hravam na gameparku .