pikiliki napísal:5600 online hračov ...... je trochu viac ako 300 čo byva na českych servroch
ale naco je to dobre? hracom z pomalsim internetom (ako napr. mne) giran laguje ako slide show. a okrem toho cim viac hracou tym viac PK... stale ma niekdo zabijal. len tak pre radost isiel okolo a nieco si väcsinou dropol. proste vsade plno ludi ktory ti beru mobov
to bude tym ze ziadny slovensky nepoznam. jedine SK/CZ. napr. darghen kde hram- ale raty 10x- nic pre teba ak chces napisem ti dalsich 10. staci povedat
mame clan lvl 5, 41 členov.... a ja som PK hunter takže niekedy mam štastie na ich drop, niekedy ma magovia daju ako hovno......síce aj ja niekedy haluzim v D grade a zabijam na začiatočnom ostrove pre Humanov ,
si seres do huby somsa pytal ze na akych slovenskych serveroch to funguje y si napsial ze skor vsade,a teraz ze zaiden nepoznas...tak daj nake linky na tie CZ/SK ale take raty oklo 5 a nejde len o to ci to funguje ale ako to funguje..
nj ja som Elven wizard lvl 20 len vcera som zacal. to Beorus: Darkage, BVX, FeniX, BadDreams, DarkAngels, DK-tech, L2 Matrix. staci?
Linky si vyhladaj sam
ee:p
na FL som uz v klane za chvilu budem mat hotovy druhy prestup-neviem sa ale rozhodnut ci byt Phantom summoner alebo Spellhowler(poradte..)
Som lvl 38 mam Demon fang(naj D palicka)Elven mithril stockings blubuckings boots daajake rukavice a tunic of devition(naj no grade:D) z aromru som nic nekupoval iba vydropil(okrem tuniky)
rofl mam dost
po 1. na paradise je mozno 5600 na fsetkych 4 serveroch dokopy...
po 2. SVK / CZ scena je amaterska ... BD,DK,DA (Dark Angels) tieto serveri sa ako tak daju pretoze idu na retaile ale ostatne L2j iba kazia povest celemu L2
no Hypper ja tam kvoli Rodierovi nehram
ale ostalo mi tam kopec kamosov i napriek tomu .... a tak som tam i ja
a havne je tam i kopec super zenskych, niektore z nich uz dnes poznam osobne