ok toto bude dost blba tema...ale aj tak....ma to teraz len tak napadlo...ako sami dobre vite akcnych filmov a horrorov...je vela....na vsetky mozne sposoby....
ale cisto teoreticky...vsade su prisery...votrelci...atd atd....ale napadlo uz niekoho urobit film o mäsozravych rastlinach?? ( okrem adela este nevecerala!) mozno vam to pride smiesne....ale ja si viem predstavit......ze amerika.......so svojou technikou by z toho mohla...urobit.......dobry..namet...a aj dobry...krvak......pridat tam neake efekty.......skupinka ludi stratena.....niekde v lese kde rastu aj take..rastliny.....no a ked si predtavite....tu velku papulu......a v nej kopec zubov...ako to trha...neakeho cloveka.....moze byt celkom zaujimavy...film.......v tejto dobe...
chcel by som sa ta opytat ze ako sa da diskutovat na tuto temu
ale budis ...
imho by to bolo cely film na jedno kopyto ide po lese ham! ide druhy ham! ...ziadna zapletka(prepadak)
Moj sen zas by bol , nakrutit film o USA , proste ani by to nemusel byt nejaky zaner, mohol by to byt napr. dokument, a prebiehalo by to asi takymto stylom:
najprv by som pustil uryvok z Baywatchu , proste modelky , blondiny , no a hned potom by som pustil skutocnost : zfastfoodovane obezitne prasce
Mohlo by to byt zaujimave , a hlavne ja by som mal pokoj na dusi , pretoze Amerika a ja = nie velmi dobry napad
// dawo moze to byt tema, napr. Aky film by ste chceli natocit ( ak to tu uz nieje )
Švíík napísal:Moj sen zas by bol , nakrutit film o USA , proste ani by to nemusel byt nejaky zaner, mohol by to byt napr. dokument, a prebiehalo by to asi takymto stylom:
najprv by som pustil uryvok z Baywatchu , proste modelky , blondiny , no a hned potom by som pustil skutocnost : zfastfoodovane obezitne prasce
Mohlo by to byt zaujimave , a hlavne ja by som mal pokoj na dusi , pretoze Amerika a ja = nie velmi dobry napad
// dawo moze to byt tema, napr. Aky film by ste chceli natocit ( ak to tu uz nieje )
jo jo......ja zatial ostanem pri svojej mäsozravej rastlinke.......
P.S. viac nazorov na mäsozravu rastlinku..........
dawo napísal:chcel by som sa ta opytat ze ako sa da diskutovat na tuto temu
ale budis ...
imho by to bolo cely film na jedno kopyto ide po lese ham! ide druhy ham! ...ziadna zapletka(prepadak)
ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
zostava...........timu....
dajaky.....zahradnik..alebo biolog..... neaka zena ...oni dvaja....LASKA...
vojaci...tych by to pozralo...
neaki turisti...a taaak....
neaka akcia....zbrane...na konci..neaka....vymakanejsia..burina.....kopec...krvi.......
to je fantazia...co???...
qwerty-xyz napísal:ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
neaka akcia....zbrane...na konci..neaka....vymakanejsia..burina.....kopec...krvi.......
vies co mi pride este smiesne.tie tri bodky za kazdou vetou
!ExploiD! napísal:vies co mi pride este smiesne.tie tri bodky za kazdou vetou
ok,ludia vzdavam sa.......... ( budem davat viac nez tri bodky)
cital som prave recenziu na ten film A sound of thunder a bola to kravina........ale umysel bol dobry......len oni to blbo urobili.....
qwerty-xyz napísal:ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
bracho ty mosis ist s napadmi niekam inam ne na hojko.com
bude s teba peter marcin 2
ta moja otazka ze ako sa da diskutovat na tuto temu - som myslel ze ako sa ma diskutovat na temu film o masozravych rastlinach
ale tak uz som asi trochu pochcopil o co chlapcovi ide a nakoniec dobra tema
dawo napísal:ta moja otazka ze ako sa da diskutovat na tuto temu - som myslel ze ako sa ma diskutovat na temu film o masozravych rastlinach
ale tak uz som asi trochu pochcopil o co chlapcovi ide a nakoniec dobra tema
qwerty-xyz napísal:ok toto bude dost blba tema...ale aj tak....ma to teraz len tak napadlo...ako sami dobre vite akcnych filmov a horrorov...je vela....na vsetky mozne sposoby....
ale cisto teoreticky...vsade su prisery...votrelci...atd atd....ale napadlo uz niekoho urobit film o mäsozravych rastlinach?? ( okrem adela este nevecerala!) mozno vam to pride smiesne....ale ja si viem predstavit......ze amerika.......so svojou technikou by z toho mohla...urobit.......dobry..namet...a aj dobry...krvak......pridat tam neake efekty.......skupinka ludi stratena.....niekde v lese kde rastu aj take..rastliny.....no a ked si predtavite....tu velku papulu......a v nej kopec zubov...ako to trha...neakeho cloveka.....moze byt celkom zaujimavy...film.......v tejto dobe...
to len zo srandy..nieze ma tu ukamenujete.....
kámo skontroluj si klávesnicu...zrejme máš zaseknutú bodku
btw...na takúto tému sa asi ani nedá diskutovať...a nadpis by som dal výstižnejší....film je moc všobecné