FILM

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
qwerty-xyz

FILM

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ok toto bude dost blba tema...ale aj tak....ma to teraz len tak napadlo...ako sami dobre vite akcnych filmov a horrorov...je vela....na vsetky mozne sposoby....
ale cisto teoreticky...vsade su prisery...votrelci...atd atd....ale napadlo uz niekoho urobit film o mäsozravych rastlinach?? ( okrem adela este nevecerala!) mozno vam to pride smiesne....ale ja si viem predstavit......ze amerika.......so svojou technikou by z toho mohla...urobit.......dobry..namet...a aj dobry...krvak......pridat tam neake efekty.......skupinka ludi stratena.....niekde v lese kde rastu aj take..rastliny.....no a ked si predtavite....tu velku papulu......a v nej kopec zubov...ako to trha...neakeho cloveka.....moze byt celkom zaujimavy...film.......v tejto dobe...

to len zo srandy..nieze ma tu ukamenujete.....
:wink:
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

chcel by som sa ta opytat ze ako sa da diskutovat na tuto temu :lol:
ale budis ...
imho by to bolo cely film na jedno kopyto ide po lese ham! ide druhy ham! ...ziadna zapletka(prepadak) :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Moj sen zas by bol , nakrutit film o USA , proste ani by to nemusel byt nejaky zaner, mohol by to byt napr. dokument, a prebiehalo by to asi takymto stylom:
najprv by som pustil uryvok z Baywatchu , proste modelky , blondiny , no a hned potom by som pustil skutocnost : zfastfoodovane obezitne prasce :)
Mohlo by to byt zaujimave , a hlavne ja by som mal pokoj na dusi , pretoze Amerika a ja = nie velmi dobry napad

// dawo moze to byt tema, napr. Aky film by ste chceli natocit :wink: ( ak to tu uz nieje )
qwerty-xyz

Švíík napísal:Moj sen zas by bol , nakrutit film o USA , proste ani by to nemusel byt nejaky zaner, mohol by to byt napr. dokument, a prebiehalo by to asi takymto stylom:
najprv by som pustil uryvok z Baywatchu , proste modelky , blondiny , no a hned potom by som pustil skutocnost : zfastfoodovane obezitne prasce :)
Mohlo by to byt zaujimave , a hlavne ja by som mal pokoj na dusi , pretoze Amerika a ja = nie velmi dobry napad

// dawo moze to byt tema, napr. Aky film by ste chceli natocit :wink: ( ak to tu uz nieje )
jo jo......ja zatial ostanem pri svojej mäsozravej rastlinke....... :hehe:

P.S. viac nazorov na mäsozravu rastlinku.......... :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

DAWO - tema aky film by ste chceli natocit je
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=57729

....a co sa tyka tych masozravych rastlin, nebolo ich nahodou dost vo filme The Sound Of Thunder? (neviem mozno sa mylim)
qwerty-xyz

dawo napísal:chcel by som sa ta opytat ze ako sa da diskutovat na tuto temu :lol:
ale budis ...
imho by to bolo cely film na jedno kopyto ide po lese ham! ide druhy ham! ...ziadna zapletka(prepadak) :?
ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
zostava...........timu....
dajaky.....zahradnik..alebo biolog..... neaka zena ...oni dvaja....LASKA...
vojaci...tych by to pozralo...
neaki turisti...a taaak....
neaka akcia....zbrane...na konci..neaka....vymakanejsia..burina.....kopec...krvi.......
to je fantazia...co???... :hehe:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

semienka z marsu lol :D proste teba je tu skoda :wink:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

qwerty-xyz napísal:ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
neaka akcia....zbrane...na konci..neaka....vymakanejsia..burina.....kopec...krvi.......
vies co mi pride este smiesne.tie tri bodky za kazdou vetou ;)
qwerty-xyz

!ExploiD! napísal:vies co mi pride este smiesne.tie tri bodky za kazdou vetou ;)
ok,ludia vzdavam sa.......... ( budem davat viac nez tri bodky)
cital som prave recenziu na ten film A sound of thunder a bola to kravina........ale umysel bol dobry......len oni to blbo urobili.....
:cry:
SRneC
Addict
Addict

qwerty-xyz napísal:ale no..neber mi iluzie...vies zeby nbola zapletka....co ja viem...zmutovane rastliny...sialeny vedec....semienka z marsu.....tajne zariadenia..na biolog....zbrane.....vymknute z pod kontroly....
bracho ty mosis ist s napadmi niekam inam ne na hojko.com
bude s teba peter marcin 2 :lol:
SRneC
Addict
Addict

ta moja otazka ze ako sa da diskutovat na tuto temu - som myslel ze ako sa ma diskutovat na temu film o masozravych rastlinach
ale tak uz som asi trochu pochcopil o co chlapcovi ide a nakoniec dobra tema :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

no ja by som natocil taku masozravu rastlinku, ako chyti muchu, potom to zrychlil, dal do .gif-u a nakoniec si to dal ako avatar :mrgreen:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

v scary movie 2 bola taka zelena rastlinka ktora tam zhulila toho hulica..pametate?? :hehe: :lol:
qwerty-xyz

dawo napísal:ta moja otazka ze ako sa da diskutovat na tuto temu - som myslel ze ako sa ma diskutovat na temu film o masozravych rastlinach
ale tak uz som asi trochu pochcopil o co chlapcovi ide a nakoniec dobra tema :lol:
dik.....
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: FILM

Príspevok od používateľa bax »

qwerty-xyz napísal:ok toto bude dost blba tema...ale aj tak....ma to teraz len tak napadlo...ako sami dobre vite akcnych filmov a horrorov...je vela....na vsetky mozne sposoby....
ale cisto teoreticky...vsade su prisery...votrelci...atd atd....ale napadlo uz niekoho urobit film o mäsozravych rastlinach?? ( okrem adela este nevecerala!) mozno vam to pride smiesne....ale ja si viem predstavit......ze amerika.......so svojou technikou by z toho mohla...urobit.......dobry..namet...a aj dobry...krvak......pridat tam neake efekty.......skupinka ludi stratena.....niekde v lese kde rastu aj take..rastliny.....no a ked si predtavite....tu velku papulu......a v nej kopec zubov...ako to trha...neakeho cloveka.....moze byt celkom zaujimavy...film.......v tejto dobe...

to len zo srandy..nieze ma tu ukamenujete.....
:wink:
kámo skontroluj si klávesnicu...zrejme máš zaseknutú bodku :lol:

btw...na takúto tému sa asi ani nedá diskutovať...a nadpis by som dal výstižnejší....film je moc všobecné
Napísať odpoveď