potzreboval by som pomoc s jednou vecou...chcem si preloadnut stranku (kvoli pomalemu serveru) v javascripte....kedze nechcem aby to bolo prilis nudne chcem dat na zaciatok nejaku animaciu.... predstavval by som si to asi tak... ze by bol v strede obrazok (content) jeden a v nom by bola fotka 1 ta fotka 1 by sa postupne loadovala na fotku 2 cize by to prechadzalo z CB do color....dalo by sa nieco take spravit?
preload bar som este nerobil tak neviem
pri najhorsom mi to staci tak ze pod tym bude nejaky bar ktory bude odpocitavat alebo pripcitavat a po nacitani sa obrazok zmeni na farebny a naskoci stranka
ak viete niekto flash tak nemohli by ste tu animaciu spravit?
loading bar (s obrazkami)
loading bar (s obrazkami)
- Prílohy
-
- fotka2.jpg (81.88 KiB) 666 zobrazení
-
- fotka1.jpg (71.34 KiB) 666 zobrazení
-
- content.jpg (20.47 KiB) 666 zobrazení
vieme ale dam ti otazku
este ta nikdo nezmlatil?
si normal? mrdnut preboha hentak velku hlupost a este s neskutocnymi fade efektami? ty chces usera zabit? to tam daj flash preboha
ked chces nieco pekne, vkusne a sladke daj si tam na js nejaku hlupost, ako je napr ten tociaci kreten vo ff alebo nieco podobne
este ta nikdo nezmlatil?
si normal? mrdnut preboha hentak velku hlupost a este s neskutocnymi fade efektami? ty chces usera zabit? to tam daj flash preboha
ked chces nieco pekne, vkusne a sladke daj si tam na js nejaku hlupost, ako je napr ten tociaci kreten vo ff alebo nieco podobne